Näin kohtaat teekkarin - Seitsemän vinkkiä jotka saattavat pelastaa vappusi - Viihde - Ilta-Sanomat

Näin kohtaat teekkarin - seitsemän vinkkiä jotka saattavat pelastaa vappusi

Kevään kynnyksellä sinullekin saatetaan kaupata teekkariviihdettä. Ilta-Sanomat kertoo, miten huumoria tyrkyttävien opiskelijoiden kanssa tulee toimia.

29.4.2015 16:40 | Päivitetty 30.4.2015 8:55

Tavallinen kaduntallaaja ei yleensä joudu ongelmiin teekkarin kanssa. Perinteisen huumorituotteen myyntityö kuitenkin saa jotkut yksilöt käyttäytymään arvaamattomasti. Jos joudut uhkaavaan tilanteeseen, tätä ohjenuoraa noudattamalla selviät kohtaamisesta ehjin nahoin. Toivottavasti.

1. Peräänny rauhallisesti samalla hiljaa puhuen. Vältä muutoinkin poikkeavaa käytöstä. Normaaliolojen vallitessa ihmisten ja teekkarien kesken ei yleensä synny kahnauksia.

Polyteknikko saattaa käydä tuttavalliseksi.­

2. Jos kuitenkin koet olosi epävarmaksi, älä missään nimessä yritä juosta karkuun. Teekkarien tiedetään rikkoneen nesteen päällä juoksun maailmanennätyksen Lappeenrannassa vuonna 2009.

Tekniikan ylioppilas on yllättävän vikkelä.­

3. Puuhun kiipeäminen ei varsinkaan auta. Teekkari kiipeää sinua paremmin. Teekkareilla tiedetään olevan kiipeilyseura ainakin Tampereella.

4. Älä huutele voimakkaasti. Teekkari voi kuvitella, että haluat ostaa hänen kauppaamansa Äpy-viihdetuotteen.

5. Jos teekkari kuitenkin saa sinut kiinni, heittäydy veltoksi ja leiki kuollutta. Teekkari menettää kiinnostuksensa.

Älä epäröi heittäytyä maahan teekkarin kohdatessasi.­

6. Jos näet jonkun hivelevän uutta Äpyään, poistu rauhallisesti tulosuuntaan. Teekkari on todennäköisesti vielä lähistöllä.

7. Viimeinen vaihtoehtosi on sulautua teekkarien joukkoon. Tekniikka on vaikea, sillä sinun täytyy ajatella kuin teekkari. Pidä aina vapun alla lajityypillistä tupsulakkia mukanasi. Voit vetää hatun päähäsi levottoman yksilön lähestyessä. Jos olet jo joutunut teekkarin uhriksi ja sinulle on myyty Äpy, pidä se näkyvillä. Teekkari saattaa hämääntyä ja jättää sinut rauhaan.

Onnea matkaan ja rauhallista vappua!

Katso myös havoinnollistava video!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?