Karoliina Blackburn kieltäytyy avioliitosta - Viihde - Ilta-Sanomat

Karoliina Blackburn kieltäytyy avioliitosta

Näyttelijän mielestä lapsi ja avoliitto ovat riittävä merkki sitoutumisesta.

Karoliina Blackburn, 42, on valmis hyvinkin erilaisiin töihin. –Sanon kaikkeen kyllä, kunnes toisin todistetaan, myös liikemiehille koulutusta pitävä näyttelijä nauraa.­

28.4.2015 18:42

Kihloissa ja avoliitossa jo pitkään näyttelijä Tommi Raitolehdon ollut näyttelijä Karoliina Blackburn ei tahdo naimisiin.

– Minulle miehen kanssa yhteinen lapsi ja avoliitto on jo niin tanakka sitoutumisen merkki, että avioliitto ei kuulu suunnitelmiin, näyttelijä sanoo napakasti.

Suuri yleisö on nähnyt Karoliinan viimeksi valkokankaalla tammikuussa ensi-iltansa saaneessa Vares-elokuvassa Seriffi. Karoliina nautti ulkoisesti kovikselta näyttävästä naispääosaroolistaan ja työskentelystä muun muassa ihailemansa ohjaaja Hannu Salosen kanssa.

– Näytteleminen genre-elokuvassa on hieno ja ikimuistoinen kokemus.

Ensi kesänä Karoliina nähdään Anni Kantosen roolissa Pirunpelto-teatteriversiossa kesäteatteri Riihivuoressa Muuramessa.

– Olen mukana vain kesäkuun. Heinä- ja elokuun olen tavallaan lomalla, joskin työstän jotakin minulle ihan uutta juttua, josta en voi vielä puhua. Olen ihan liekeissä sen suhteen.

Lentopelko rajoittaa

Karoliina aikoo kulkea näytöksissä pääosin kotoaan Tampereelta käsin.

– Matka ei ole pitkä, ja jos näytös on kahtena päivänä peräkkäin, voin ottaa lapset mukaan. Onhan se heillekin vaihtelua.

Lapset ovat 12-vuotias poika edellisestä suhteesta sekä kuusivuotias tytär.

– He tulevat loistavasti toimeen keskenään. Ehkä melko iso ikäero on johtanut siihen, että isoveli suhtautuu suojelevasti pikkusisareensa.

Elixir-ohjelmaakin juontanut urheilullinen Katariina on naisten thainyrkkeilyn Suomen mestari vuodelta 2004. Nykyisin hän harrastaa uimahyppäämistä sekä peruskuntolajeja.

Kesällä hän aikoo matkustella perheen kanssa.

– Ihastuin viime kesänä Kroatiaan. Madeirasta pidän myös paljon. Tykkäisin matkustaa Skotlantiin ja Islantiin, myös Norjan vuonot olisi nähtävä. Minulle tärkeitä elementtejä ovat vesi ja vaihteleva maasto.

Ainoa, mikä matkustusintoa hieman hillitsee, on Karoliinan kärsimä lentopelko.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?