Lapsiperhearki on Simon Cowellin mieleen – julkaisi supersuloisen kuvan kotoa - Viihde - Ilta-Sanomat

Lapsiperhearki on Simon Cowellin mieleen – julkaisi supersuloisen kuvan kotoa

Mediapersoona Simon Cowell julkaisi supersuloisen kuvan pojastaan.

Cowell yhdessä tyttöystävänsä Lauren Silvermanin kanssa.­

27.4.2015 16:59

Isobritannialainen mediapersoona Simon Cowell tunnetaan parhaiten tiukan tuomarin roolistaan American idol- ja The X Factor -kykyjenetsintäkilpailuissa. Ohjelmia katsoneet tietävät, että Cowell ei epäröi puhua suutaan puhtaaksi televisiossa.

Cowellilla on yksivuotias poika Eric tyttöystävänsä Lauren Silvermanin kanssa.

Cowellin mainetta ovat tuhrineet huhut siitä, että tämä varasti Laurenin hyvältä ystävältään. Lauren oli naimisissa Cowellin pitkäaikaisen ystävän, Andrew Silvermanin kanssa vielä viikko ennen Cowellin ja Silvermanin ilmoitusta yhteisen vauvan odottamisesta.

Yhtä kaikki nyt pienen pojan vanhemmat ovat onnellisesti yhdessä. Cowell jakoi hiljattain Twitter-sivuillaan supersuloisen kuvan, jossa katselee poikansa kanssa Disneyn Leijonakuningas-animaatiota.

After watching the Jungle Book1000 times we have moved on to the Lion King pic.twitter.com/lisb3cKqYR— Simon Cowell (@SimonCowell) April 27, 2015

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

– Katsottuamme tuhat kertaa Viidakkokirjan, olemme siirtyneet Leijonakuninkaaseen, Cowell kirjoittaa päivityksessään humoristisesti.

Lapsiperheen arki on selvästi pariskunnan mieleen. Daily Star -lehden mukaan pariskunta on harkinnut myös adoptoimista hyvänä vaihtoehtona.

– Haluamme Laurenin kanssa saada lisää yhteisiä lapsia, mutta voisimme yhtä hyvin myös adoptoida. En sulkisi sitä vaihtoehtoa pois. Se on hyvä idea, Cowell sanoi lehden mukaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?