Näin räppää Ilari Sahamies - katso pokerihain ja Teflon Brothersin musiikkivideo!

Teflon Brotherin Pämppää-videolla nähdään yllättävä hahmo. Pokerihai Ilari Sahamies esittelee videolla räppärintaitojaan.

27.4.2015 12:48

– Olen aina tykännyt räpistä, joten tämä oli tosi mukavaa ja hauskaa. Nyt tehdään lisää biisejä ja katsotaan, miten tämä lähtee menemään, Ilari Sahamies sanoo kertoo Ilta-Sanomille.

Sahamies päätyi Teflon Brothersin kelkkaan monen mutkan kautta. Viime keväänä yhtye etsi uutta jäsentä erikoisella Huuto.net-ilmoituksella. He myivät paikkaa bändistä 50 000 eurolla. Kun paikan huutaneella naisella ei ollutkaan varaa maksaa kymmeniä tuhansia euroja, astui Ilari Sahamies kuvioihin.

– Videossa on semmoinen Kauhea kankkunen -elokuvan mukainen skenaario, jossa ei muisteta, mitä edellisiltana on oikein tapahtunut. Meillä oli jo sponsori sovittuna, että olisimme lähteneet kuvaamaan videota Las Vegasiin, mutta se meni lopulta mönkään. Koska emme saaneet maksimaalista glamouria, halusimme jotakin täysin päinvastaista eli tapahtumapaikkana on yksityinen peli salakapakassa, Teflon Brothersien Pyhimys kertoo.

– Katsoja voi arvailla, mitkä videon tapahtumista ovat mielikuvitusta ja mitkä totta, Pyhimys vinkkaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?