Ei vieläkään merkkejä kuninkaallisesta vauvasta! Catherine nähtiin vaateostoksilla hyvinvoivana - Viihde - Ilta-Sanomat

Ei vieläkään merkkejä kuninkaallisesta vauvasta! Catherine nähtiin vaateostoksilla hyvinvoivana

Viimeisillään raskaana oleva herttuatar kävi viimehetken vaateostoksilla.

25.4.2015 19:39

Herttuattaren lasketun ajan uumoillaan olevan käsillä minä päivänä hyvänä. Catherine on itse kertonut lapsen syntyvän huhtikuun jälkimmäisellä puoliskolla.

Ainakaan vielä kuninkaallinen jälkikasvu ei ole antanut merkkejä saapumisestaan. Herttuatar nähtiin vielä lauantaina ostoksilla Zara-ketjuliikkeessä.

– Hän näytti rauhalliselta. Hänestä ei oikeastaan huomannut raskautta, sillä hän oli niin hyvinvoivan näköinen, Catherinea palvellut myyjä kertoi People-lehdelle.

Catherine edusti viimeisen kerran ennen äitiyslomaansa maalikuun lopulla.­

Myyjän mukaan Catherine oli liikkeellä kiilakorkokengillä, joten viimeisilleen edennyt raskaus ei ole hidastanut tyylitaiturin menoa.

Catherine osti vaatteita prinssi Georgelle sekä sisustustavaroita kotiin. 33-vuotias Catherine osti muu muassa sinisiä käsipyyhkeitä.

Vaikka herttuatar oli liikenteessä matalalla profiililla, kiinnittivät muut asiakkaat huomiota kuninkaalliseen shoppailijaan.

– Muut ostoksilla olleet eivät voineet uskoa silmiään, myyjä kertoi.

Catherine ei ollut moksiskaan saamastaan huomiosta, vaan odotti kohteliaasti tavaroidensa paketointia. Kohtelias käytös teki myyjään erityisen vaikutuksen.

– Hän oli niin kiltti ja mukava, olin todella vaikuttunut, myyjä kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?