Suosikkinäyttelijä poistuu karmealla tavalla Greyn anatomiasta –Varo juonipaljastuksia! - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosikkinäyttelijä poistuu karmealla tavalla Greyn anatomiasta –Varo juonipaljastuksia!

Yksi sarjan alkuperäishahmoista poistuu sarjasta melkoisen juonenkäänteen myötä.

Greyn anatomia -sarjaa on esitetty Suomessa vuodesta 2006 lähtien Nelosella.­

24.4.2015 10:21

Derek Shepherdin tarina Greyn anatomiassa tulee pian päätöksensä. Näyttelijä Patrick Dempseyn näyttelemä hyvistä hiuksistaan, karismastaan ja lääkärintaidoistaan tunnettu ”McDreamy” poistuu sarjasta 11 tuotantokauden jälkeen.

Dempsey on ollut osa sarjaa sen ensimmäisestä jaksosta alkaen. Hahmon sarjasta poistuminen tulee olemaan asiaankuuluvasti täynnä dramatiikkaa. Jos haluat välttää juonipaljastuksia, lopeta lukeminen tähän!

Dempseyn hahmo menehtyy Greyn Anatomian tuoreimmassa, Yhdysvalloissa jo esitetyssä jaksossa. Tohtori Shepherd menettää henkensä traagisessa auto-onnettomuudessa jättäen vaimonsa Meredithin leskeksi.

Huhut Dempseyn aikeista jättää sarja ovat olleet ilmassa jo jonkin aikaa, ja näyttelijä puhuikin aiheesta medialle jo viime marraskuussa. Silloin hän sanoi Portland Press Heraldille jättävänsä sarjan pian.

Lehden mukaan Dempsey kertoo, että Greyn anatomia on vienyt hänen aikansa viime vuosina ja nyt hän haluaa tehdä jotain muuta.

– Haluan kyllä näytellä, mutta saatan pitää tauon ja kilpajuosta ja matkustella välissä, Dempsey sanoo Portland Press Heraldille.

Shona Rhimesin luoma supersuosittu sairaalasarja on ollut ehdolla lukuisia kertoja muun muassa Golden Globe -kilpailussa. Sarja voitti parhaan televisiosarjan Golden Globe -palkinnon vuonna 2007.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?