Brittilehti: One Direction –poikabändistä yllättäen eronnut Zayn Malik oli suunnitellut eroa yli vuoden - Viihde - Ilta-Sanomat

Brittilehti: One Direction -poikabändistä yllättäen eronnut Zayn Malik oli suunnitellut eroa yli vuoden

Brittilehti Mirrorin lähteen mukaan Zayn Malik oli harkinnut eroamista One Direction -poikabändistä yli vuoden ajan.

Zayn Malik astumassa taksista ulos huhtikuussa 2015.­

23.4.2015 23:27

Maailmankuulun One Direction -poikabändin jäsen Zayn Malik ilmoitti yllättäen maaliskuun lopussa eroavansa bändistä viiden yhteisen vuoden jälkeen.

Yhtyeen ja erityisesti Malikin fanit olivat ilmoituksesta tyrmistyneitä ympäri maapalloa. Kyseinen poikabändi on todella suosittu myös Suomessa. One Direction esiintyy ensi kesänä Olympiastadionilla Helsingissä.

Brittilehti Mirror kirjoittaa nyt, että Malik oli harkinnut eroa jo yli vuoden ajan ennen eroa. Aivan yhtäkkisestä päätöksestä ei tämän tiedon valossa siis ollut kysymys.

Mirror -lehden mukaan Zayn Malikin hyvä ystävä Oritse Williams vahvisti, että Malik oli pohtinut eroa jo pidemmän aikaa.

– Zayn puhui minulle tästä, kun olimme yhdessä Vegasissa viime vuonna. Zayn puhui minulle luottamuksellisesti, Williams sanoo Mirror -lehden haastattelussa.

Williams suositteli omien sanojensa mukaan Malikia nauttimaan täysin siemauksin uransa hyvästä nousujohteisuudesta ja suosiostaan.

– Se on erittäin harvinainen asia (tarkoittaa suosiota), eivätkä kaikki artistit osoita kiitollisuuttaan sille. Mutta kehotin häntä olemaan oma itsensä ja jatkamaan samaan tahtiin, Williams jatkaa.

Eron syyksi epäilty pettämiskohua

pic.twitter.com/5YoYftQ1NH— Perrie Edwards (@PerrieEdwards) April 2, 2015

Zayn Malikin kihlattu Perrie Edwards jakoi Twitterissä suloisia Malikin kanssa otettuja yhteiskuvia vain kaksi viikkoa pettämiskohun jälkeen.

Julkisuudessa on liikkunut epäilyksiä siitä, että Zayn Malik olisi hylännyt One Directionin Thaimaan matkan pettämiskohun seurauksena. Kohu tapahtui vain vajaa viikko ennen Malikin eroilmoitusta.

Bändin fanit onnistuivat nappaamaan Malikista kuvia Bangkokissa, jossa tähti liikkui käsi kädessä tuntemattoman vaaleaverikön seurassa. Malik on tiettävästi kihloissa laulaja Perrie Edwardsin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?