Huumekysymykset olivat liikaa Robert Downey Jr:lle – marssi ulos kesken haastattelun - Viihde - Ilta-Sanomat

Huumekysymykset olivat liikaa Robert Downey Jr:lle – marssi ulos kesken haastattelun

Näyttelijä marssi ulos kesken haastattelun, kun hänen huumehöyryinen menneisyytensä nostettiin esiin.

23.4.2015 11:38

Brittien Channel 4 -kanavan toimittaja Krishnan Guru-Murthy haastatteli Robert Downey Jr.:a uuden Avengers: Age of Ultron -elokuvan tiimoilta.

Brittitoimittajan ja Robert Downey Jr:n haastattelu alkoi hyväntuulisena jutusteluna, mutta pian tunnelma muuttui kun toimittaja nosti esille näyttelijän huumeongelmat ja vankeustuomion.

Robert Downey Jr on kertonut avoimesti huumeriippuvuuden olleen vähällä tuhota hänen uransa 90-luvulla. Hänen oma isänsä tutustutti poikansa aikoinaan huumeisiin.

Näyttelijä kiusaantui silmin nähden, kun Krishan Guru-Murthy kysyi näyttelijältä tämän ja hänen isänsä väleistä, ja onko Downey Jr. sinut menneisyytensä kanssa.

– Anteeksi, mutta en oikein voi… mistä me oikein puhuimmekaan? häkeltynyt Downey Jr. vastasi.

Brittioimittaja yritti vielä toistaa kysymyksen, mutta Downey Jr. päätti haastattelun loppuneen.

– Heippa! hän huikkasi ja alkoi riisui mikrofoniaan.

– Ei tässä mitään, mutta tämä alkaa nyt mennä vähän liian Diane Sawyerin kaltaiseksi, hän sanoi ja viittasi kommentillaan Sawyerin syväluotaaviin julkkishaastatteluihin.

Katso haastatteluvideo:

Downey Jr. keskeyttää haastattelun kohdassa 6:20. Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Joutui huumeiden takia vankilaan

Robert Downey Jr. kamppaili pitkään huumeriippuvuuden kanssa.

Näyttelijän elämä oli pohjamudissa vuonna 1999, kun hänet tuomittiin kolmeksi vuodeksi vankeuteen vuonna 1999 huumausaineiden hallussapidon takia. Downey Jr.

Downey Jr. pääsi vapauteen vuoden jälkeen, mutta palasi pian vanhoille pahoille teille. Hänet pidätettiin vuonna 2001 jälleen huumeiden hallussapidosta, mutta pian tapahtuneen jälkeen hän päätti muuttaa elämänsä suunnan.

- Olin itsekäs ja huumeet hallitsivat koko elämääni. Ne tuhosivat parisuhteeni ja olivat vähällä tuhota urani, Downey Jr. muisteli 2010 Parade-lehden haastattelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?