Idols-voittaja Ari Koivusen tuoreet kuulumiset – vanheneeko tämä ikinuori laulaja koskaan? - Viihde - Ilta-Sanomat

Muistatko Idols-voittaja Ari Koivusen? Katso, miltä ikinuori laulaja näyttää nyt

Ari Koivunen nousi suomalaisartistien tähtikaartiin Idols-voitollaan 2007. Laulaja on rauhoittunut takavuosien kapinastaan, mutta ulkoisesti Koivunen on sama tuttu mies.

Ari Koivunen Lastenklinikoiden Kummit ry:n Elämä Lapselle -konsertin infotilaisuudessa 5.9.2007.­

22.4.2015 19:08

Idols-voitollaan breikanneen Ari Koivusen kalenteri täyttyy edelleen musiikista. Laulaja työstää parhaillaan Amoral-yhtyeen kanssa järjestyksessään 7. levyä. Bändi tulee heittämään myös keikan kesäkuun lopun Tuska-festivaalin jatkoklubilla helsinkiläisravintolassa.

Ari Koivunen Lastenklinikoiden Kummit ry:n Elämä Lapselle -konsertin infotilaisuudessa 5.9.2007.­

Koivunen täyttää kesäkuussa 31 vuotta. Laulaja on jättänyt pahimman kapinoinnin taakseen, mutta entinen Idols-voittaja ei näytä ulkoisesti juuri muuttuneen. Hoikkaakin hoikempi Koivunen muistelee lämmöllä voittoaan, mutta negatiivisen asenteen hän on jättänyt taakseen.

– Idols-voitto oli hauska kokemus. Olin silloin nuori aikuinen, mutta aikuisuus oli kyllä minusta silloin todella kaukana. Siihen aikaan oli siistiä olla negatiivista mieltä asioista. Silloin kuului olla kapinallinen vähän kaikkia kohtaan. Kun nyt miettii, niin olihan se minulta pojankloppimaista toimintaa, Ari Koivunen kertoo Ilta-Sanomille.

Ari Koivunen Musiikkiteatteri Palatsin infotilaisuudessa Helsingissä 22.4.2015.­

–Amoralin entinen laulaja Niko Kalliojärvi teki meille paluun, mikä on hieno juttu, yhtyeen solisti Ari Koivunen kertoo.­

Helsingissä asuva Ari Koivunen on jättänyt nuoruuden kouhkaamisen taakseen, mutta rakkaista harrastuksiaan mies ei ole luopunut.

– Pelaan edelleen biljardia ja videopelejä. Rentoudun niiden parissa. 8-bittiset Nintendo-pelit ovat suosikkejani. Ne tuovat minulle muistoja lapsuudestani Valkealassa.

–I Wanna Rock -musikaalia on ollut hemmetin kivaa tehdä, iloinen Ari Koivunen kertoo tuoreista kuulumisistaan.­

Videopelit ovat Koivuselle niin rakas harrastus, että laulaja on tatuoinut myös sääreensä Super Marion 8-bittisen hahmon.

– Voisin puhua videopeleista loputtomiin. Sain ensimmäisen Nintendon vuonna 88. Olen pelannut niitä siitä lähtien. Minulla on ollut niistä ainostaan parin vuoden tauko skeitin ja musiikin vuoksi.

Ari Koivunen esiintyy vielä muutaman kerran tamperelaisen Musiikkiteatteri Palatsin I Wanna Rock -musikaalin pääroolissa ennen kesätaukoa. Rock-musikaali jatkuu jälleen syksyllä 2015.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?