Viihde

Julkkikset poseeraavat rohkeasti nakukirjassa: Mukana mm. Noora Karma, Antti Reini ja Helena Lindgren

Julkaistu:

katso kuvat
Useat julkisuudesta tutut henkilöt riisuivat tyylikkäisiin ja rohkeisiin kuviin.
Valokuvaaja Marika Kiviharjun ja toimittaja Ilkka Pernun tuore kirja Alaston totuus sisältää tarinoita useiden tunnettujen henkilöiden julkisuuskuoren alta. Tarinoiden ohessa henkilöt poseeraavat tyylikkäissä kuvissa täysin alasti tai vähissä vaatteissa.

Kirjassa ovat mukana Noora Karma, Antti Reini, Susanna Penttilä, Ristomatti Ratia, Jörn Donner, Helena Lindgren, Teuvo Hakkarainen, Danita Westphal, Tiina Jylhä, Aira Samulin, Teuvo Loman, Niko Helenius, Juha Veijonen, Minna Marsh, Jari Hedman, Saija-Reetta Kotirinta, Mari Valosaari, Wallu Valpio, Mia Halonen, Remu Aaltonen, Aria Arai, Bettie Blackheart, Miina Äkkijyrkkä, Teemu Hirvilammi ja Virpi Miettinen.

– Tähän kirjaan kutsuttiin tunnettuja suomalaisia yhteiskunnan eri aloilta. Miehiä ja naisia, nuoria ja vanhoja, poliitikkoja, urheilijoita, näyttelijöitä, viihdetaiteilijoita. Osa heistä esittelee alastonta vartaloaan tottuneesti, toisille se on uusi ja hämmentäväkin kokemus. Mutta yhteistä heille on se, että kaikki epäoleellinen on riisuttu pois. Silloin kuoren alta voi paljastua jotain odottamatonta,´ja näemme henkilön yhtäkkiä aivan uudessa valossa, valokuvaaja Marika Kiviharju kertoo kirjan avaussanoissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt
    Tuoreimmat