27-vuotias realitytähti on maannut yli tuhannen naisen kanssa: ”Ilman tv-ohjelmaa luku olisi vain 250” - Viihde - Ilta-Sanomat

27-vuotias realitytähti on maannut yli tuhannen naisen kanssa: ”Ilman tv-ohjelmaa luku olisi vain 250”

MTV:n törkyohjelman tähti kaataa naisia työkseen.

21.4.2015 20:31

Suomessakin MTV:llä pyörivä törkyilysarja Geordie Shore on tehnyt ohjelman päähahmoista kansainvälisiä tähtiä.

Ohjelmassa alusta asti, eli vuodesta 2011 mukana ollut Gary ”Gaz” Beadle kertoo Daily Mailin haastattelussa saavansa kiittää ohjelman tuomaa julkisuutta lukuisista naisvalloituksistaan. Gary on ohjelman tunnetuimpia hahmoja, ja herran taidot naisten kanssa ovat olleet usein esillä myös sarjassa.

Geordie Shoressa joukko nuoria asuu ja bilettää yhdessä Newcastlessa.

Beadle selitti naisvalloitustensa määrää lehdelle puhtaalla matematiikalla.

– Jos käyt työn puolesta ulkona 12 kertaa kuukaudessa ja lähdet joka ilta kotiin naisen kanssa, se tekee jo 144 naista vuodessa. Olen tehnyt tätä jo neljä vuotta, joten sekin on melkoinen määrä. Mutta ei se tuohon jää. Pelkästään yhtenä vuonna esiinnyin yöelämässä 320 kertaa.

Hän ei suostu kertomaan valloitustensa tarkkaa määrää, mutta on myöntänyt niitä olevan yli tuhat.

Beadle tienaa elantonsa ohjelman lisäksi esiintymällä yökerhoissa. Bilettämisestä tutun sarjan tähdille maksetaan, että he saapuvat eri yökerhoihin bilettämään. Beadle tiedostaa, ettei hän olisi päässyt lukuihinsa ilman tv-sarjaa.

– Ei näitä tyttöjä olisi, jos olisin töissä rakennustyömaalla.

– Mutta nyt se kuuluu työhöni. Jos en olisi Geordie Shoressa, luku olisi varmasti vain 250. Tavallisella kundilla on nykypäivänä ollut helposti yli 100 kumppania, mies väittää.

Beadle myöntää myös ottavansa kaiken ilon irti julkkisstatuksestaan.

– Mitä minun pitäisi tehdä? Jos olen ulkona ja tuhat tyttöä rukoilee päästä kanssani kotiini, pitäisikö minun sanoa, että sori tytöt, tänään menen yksin kotiin? Ei kukaan täysjärkinen mies tekisi niin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?