Tiedätkö keitä ovat Amethyst Kelly ja Eric Bishop? Nämä julkkikset tunnetaan vain taiteilijanimillään

Julkaistu:

taiteilijanimet
On hyvin mahdollista, että fanitat Reginald Kenneth Dwightia tai Julia Smithiä, mutta et vain tiedä sitä.
Lukuisat julkkikset ovat vaihtaneet ristimänimensä myyvempiin versioihin. Monelle taiteilijanimestä on tullut niin pysyvä nimi, ettei kukaan enää edes muista, että syntymätodistuksessa on alun perin lukenut jotakin ihan muuta.


Jamie Foxx = Eric Bishop

Eric Bishop aloitti uransa stand-up -koomikkona. Kun hänelle selvisi, että naiset kutsutaan yleensä ensimmäisenä esiintymisvuoroon, hän vaihtoi nimensä Jamie Foxxiksi.


Iggy Azalea = Amethyst Kelly

Australialaisräppärin nimi on yhdistelmä naisen lapsena omistamasta koirasta, Iggy, sekä kadusta, jolla hän kasvoi, joka oli nimeltään Azalea Street.


Shania Twain = Eilleen Regina Edwards

Kantrin ykköstähtiin kuulunut Shania otti etunimensä Kanadan alkuperäiskieliin kuuluvasta ojibwan kielestä, jossa Shania tarkoittaa ”matkalla”. Sukunimen laulaja nappasi isäpuoleltaan.


Carmen Electra = Tara Leigh Patrick

Tara muutti Kaliforniaan vuonna 1991, tapasi Princen ja sai pian levytyssopimuksen uudella nimellään.


Julianne Moore = Julia Smith

Julianne Moorelle nimen vaihtaminen oli kova paikka. Nainen ei kuitenkaan keksinyt muuta ratkaisua, sillä Julia Smith - ja Julia Anne Smith -nimiset naiset olivat jo näyttelijöitä.


Lady Gaga = Stefani Joanna Angelina Germanotta

Lady Gagan nimi syntyi sattumalta: hänen tuottajansa lauloi aina Queenin Radio Ga Ga -laulua, kun Stefani tuli studiolle. Kun kerran tuottajan puhelimen ennakoiva tekstinsyöttö muutti radio-sanan ladyksi, totesi Gaga nimensä syntyneen.


Elton John = Reginald Kenneth Dwight

Eltonin nimi tulee hänen pitkäaikaisilta bändikavereiltaan Elton Deanilta sekä Long John Baldrylta.


Helen Mirren = Ilyena Lydia Mironoff

Helen Mirrenin ristimänimi on perua hänen venäläissyntyiseltä aristokraatti-isältään. Isä muunsi perheen sukunimen englantilaistyyliseksi Mirreniksi 1950-luvulla.


Calvin Harris = Adam Richard Wiles

Calvin-nimi tuli Adamin mieleen, kun hän alkoi tuottaa ensimmäistä soul-singleään. Mies ajatteli, että nimestä ei pystyisi päättelemään hänen ihonväriään, ja nimi jäi elämään.

Lana Del Rey = Elizabeth Woolridge Grant

Lana halusi tietoisesti valita itselleen taiteilijanimen, ja lopullisen version keksivät lopulta hänen lakimiehensä ja managerinsa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt