Martina ja hengenpelastajat -ohjelman voittaja Nora Vuorio SM-hopealle bikini fitness -kisassa – Katso kuvat! - Viihde - Ilta-Sanomat

Martina ja hengenpelastajat -voittaja SM-hopealle bikini fitness -kisassa – Katso kuvat!

Martina ja hengenpelastajat -ohjelman ykköskauden voittajan, Nora Vuorion, oli tyytyminen kakkossijaan Fitness Classic -kisassa Helsingissä lauantaina.

18.4.2015 15:53

Helsingin Kulttuuritalolla käydään tänä viikonloppuna Classic Fitness -kisat. Lauantaina tulessa oli myös Martina ja hengenpelastajat -ohjelman ykköskauden voittaja, Nora Vuorio, joka kisasi yli 35-vuotiaiden Bikini Fitness -sarjassa Suomen mestaruudesta.

Yli 35-vuotiaiden bikini fitness-sarjan SM-kisat Kulttuuritalolla. Nora Vuorio rivissä oikealla. Ville Valon ex-kihlattu Jonna Nygrén puolestaan laitimmaisena vasemmalla. Nygrén ei sijoittunut.­

Vuorio jäi tiukassa kisassa tasapisteillä toiseksi. Tuomarit arvostivat voittajaksi Jenni Rautawaaran tasaisen bikinifysiikkansa johdosta. Tappio kismitti kilpailuhenkistä Vuoriota SM-hopeasta huolimatta.

Jenni Rautawaara vei SM-kultaa tasapistein hopealle yltäneen Nora Vuorion (oik.) nenän edestä.­

– Mokasin esiintymiseni jännityksen vuoksi. Onneksi jo huomenna minulla on mahdollisuus korjata virheeni ja tähdätä kirkkaimpaan sijaan, Vuorio kertoi.

Vuorio kisaa sunnuntaina vielä yleisessä sarjassa.

– Nyt juon tosi paljon vettä, ja vähentelen sitten kunnon mukaan. Ruokavalioni on sama kuin koko viikon: kanaa, riisikakkuja, öljyä, tomaattia ja kurkkua, Vuorio jatkoi.

Videolla Noran tunnelmiaan Martina ja hengenpelastajat -ohjelman voiton jälkeen.

Nora Vuorion poseeraus selin.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?