Sara Chafak hurmaa nyt Britanniassa! Lehti vertaa suomalaiskaunotarta Kim Kardashianiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Chafak hurmaa nyt Britanniassa! Lehti vertaa suomalaiskaunotarta Kim Kardashianiin

Sara Chafak on hurmannut jo suomiräpin ystäviä ja amerikkalaisen pokeriohjelman katsojia. Ovatko seuraavana vuorossa britit?

Sara Chafakilla on runsaasti ihailijoita Instagramissa.­

19.4.2015 10:59

Viikonloppuna Sara Chafak sai julkisuutta Britanniassa, kun iltapäivälehti The Sun julkaisi hänen Instagram-kuvilleen omistetun jutun. Lehden verkkoversiossa esitellään useita kuvia ”Instagram-malliksi” luonnehditusta Sara Chafakista. Yhdessä kuvateksteistä Saraa verrataan tosi-tv-tähti Kim Kardashianiin kuvien yhdennäköisyyden vuoksi.

Saran missimenneisyyden lisäksi jutussa kerrotaan, että hän nousi kansan huulille osallistuttuaan Dancing on Ice –ohjelmaan ja lauloi viime vuonna JVG:n musiikkivideolla.

Jutussa mainitaan myös Saran kokkikoulutus sekä kansainvälisen markkinoinnin opinnot Estonian Business Schoolissa.

Sara on herättänyt aiemminkin ihastusta ulkomailla. Viime vuonna hän esiintyi amerikkalaisessa Shark Cage –pokeriohjelmassa, jossa hän onnistui bluffaamaan ammattipelaaja Ronnie Bardahia uhkarohkealla vedolla. Myös Sunin jutussa Saran mainitaan herättäneen tempauksellaan ”kohua”.

Suomi saa runsaasti mainintoja Sunin sanoilla leikittelevällä artikkelissa.

– Tämä Instagram-malli on kuuma kuin hel…sinki, joten et ylläty kuullessasi, että hän on entinen Miss Suomi, kerrotaan jutun alussa.

💋 Kuva, jonka ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀SARA CHAFAK (@sarachafak) julkaisi 13. 04ta 2015 klo 14.04 PDT
🍥🍦🍥 Kuva, jonka ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀SARA CHAFAK (@sarachafak) julkaisi 23. 02ta 2015 klo 11.12 PST
Ofc wearing black, always. #NYE #WOAH 🎉🎆 Kuva, jonka ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀SARA CHAFAK (@sarachafak) julkaisi 31. 12ta 2014 klo 12.13 PST

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?