Kylie Jenner bilettää ankarasti – Kardashianin klaani kauhuissaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Kylie Jenner bilettää ankarasti – Kardashianin klaani kauhuissaan

Kardashianien perheen nuorin, Kylie, 17, on huolestuttanut läheisensä tauottomalla juhlimisellaan.

Kylie Jennerillä on vipattanut menojalkaa viime aikoina.­

18.4.2015 22:45

Kukaan Kardashianien perheen jäsenistä ei ole tullut tunnetuksi erityisen rauhallisesta meiningistä, mutta nyt menevän perheen huoli on kohdistunut sisarussarjan nuorimmaiseen, Kylieen.

17-vuotias Kylie on tänä viikonloppuna viettämässä toista viikonloppua Coachella-festivaaleilla Kaliforniassa, vaikka perheen mielestä hänellä ei olisi ollut sinne enää mitään asiaa, Radar Online kertoo. Erityisesti Bruce-isä on ollut huolissaan tyttärensä viimeaikaisesta käytöksestä.

– Brucen mielestä 17-vuotiaan tytön ei pitäisi saada mennä ja tulla niin kuin itseään huvittaa, lähde kertoo sivustolle.

Bruce-isä käy parhaillaan läpi sukupuolenkorjausoperaatiota, joten hänellä ei ole ehkä ollut tarpeeksi aikaa keskittyä tyttärensä puuhasteluihin viime aikoina. Lähteen mukaan Kylie ei kuuntele ketään ja käyttäytyy kuin olisi aikuinen.

Ilmeisesti Kris-äiti oli yrittänyt estää Kylien festariviikonlopun, mutta lopputuloksena oli vain riita.

– Kylie sanoi, että hän ei malta odottaa, että hänen oma talonsa valmistuu, jotta hän voi muuttaa pois kotoa, lähde kertoo.

Kylie on Coachella-festareilla isosiskonsa Kendallin, 19, kanssa. –Kendall ei halua joutua riitojen väliin, mutta ei myöskään toimia lapsenvahtina siskolleen, lähde kertoo Radar Onlinelle.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?