Britneytä haukuttiin lihavaksi keikalla – kimpaantui fanilleen täysin - Viihde - Ilta-Sanomat

Britneytä haukuttiin lihavaksi keikalla – kimpaantui fanilleen täysin

Poptähti sai tarpeekseen faninsa kielenkäytöstä esiintyessään Las Vegasissa.

16.4.2015 21:36

Poptähti Britney Spears sai tarpeekseen faninsa kielenkäytöstä esiintyessään Planet Hollywoodissa Las Vegasissa keskiviikkoiltana. Paikalla olleen fanin videosta näkee, kun Britney puhuu yleisölleen, kun Till The World End -kappale oli alkamaisillaan.

Poptähti kävelee samaan aikaan lavalla aloittaakseen tanssiliikkeensä, kun joku yleisöstä huutaa hänelle ”Läski h***a.” Videolla haukkumasanaa ei kuule, mutta paikalla olijoiden mukaan yleisöstä huudettiin näin.

– V***n kusipää, Britney sanoo mikorofoniin ja jatkaa esiintymistään.

Britneytä on usein moitittu esiintyvän taustanauhojen kanssa, mutta ainakin Las Vegasissa hänen mikrofoninsa oli päällä. Britneyn manageri Larry Rudolph on Daily Mailin mukaan kertonut haastattelussa, että Britney laulaa taustanauhojen kanssa, koska hänen show’nsa ovat fyysisesti niin rankkoja, että olisi mahdotonta laulaa koko ajan itse.

– Hänen show’nsa on sen verran hurja, että on mahdotonta laulaa koko ajan ja esiintyä kuten hän esiintyy. Hän laulaa jokaisen kappaleen aikana. Aina kun se on mahdollista. Ei ole mahdollista laulaa ja tanssia samanaikaisesti 90 minuuttia putkeen, Rudoplh toteaa.

Paparazzit bongasivat Britney Spearsin, kun hän kuvasi Iggy Azalean kanssa Pretty Girls -musiikkivideota Los Angelesissa viime lauantaina­

Katso video tapahtuneesta Daily Mailin sivuilta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?