Viihde

Mallimamma Marjo Sjöroos: ”Miss Suomen lantio on liian leveä, vyötärö liian iso”

Julkaistu:

Missien ulkonäkö
Sunnuntaina Miss Suomeksi kruunatun Rosa-Maria Ryydin pitäisi asiantuntijoiden mukaan laihduttaa.
Oululainen Rosa-Maria Ryyti, 20, kruunattiin viime sunnuntaina Miss Suomeksi, ja ulkonäköasiat ovat jälleen tapetilla.

Asiantuntijoiden mukaan Rosa-Maria Ryydin pitäisi saada nipistettyä painostaan muutamia kiloja pois. Rosa-Maria Ryydin pituus on 178 senttiä ja paino 63 kiloa. Muut mitat ovat 86-65-96.


Mallitoimisto Paparazzin toimitusjohtaja Laila Snellman arvioi tiistaina Iltalehden haastattelussa uunituoretta Miss Suomea Rosa-Maria Ryytiä.

Valinta oli Snellmanin mukaan hyvä, mutta hän suositteli Ryydille tulevaan Miss Universum -taistoon viiden kilon painonpudotusta.

Vuodesta 1989 omaa mallitoimistoaan pyörittänyt Marjo Sjöroos komppaa Snellmania.


– Olen samaa mieltä. Rosa-Maria Ryydin pitäisi pudottaa painoaan. Nykyisillä mitoilla Ryydin lantio on vielä liian leveä ja vyötärön mitta on liian iso. Rinnanympäryksen ja lantion välinen suhde on toistaiseksi liian suuri, Sjöroos kertoo Ilta-Sanomille.


Pärjääkö Rosa-Maria Miss Universumissa

Marjo Sjöroosin mukaan Ryydin pitää lähteä treenauttamaan kroppaansa kansainvälisiin mittelöihin.

– Rosa-Marian pituus ja hymy ovat loistavia. Kansainvälisissä missikilpailuissa voittajien strategiset mitat ovat usein olleet 92-62-92. Pärjääminen Miss Universum -kilpailussa vaatii nyt Ryydiltä laihduttamista ja kiinteytymistä. Ryydin kasvot ovat myös pyöreät, mikä on näkynyt tv-ruudussa ja lehtikuvissa, Sjöroos kuvailee.


Turkulainen mallimamma Sjöroos tietää, että tuore Miss Suomi Rosa-Maria Ryyti tulee saamaan Miss Universum -kisoihin apua ammattilaisilta.

– Hän tulee tarvitsemaan treenauttamisessa personal trainerin avustusta. Kropan pitää olla tasapainossa ja ehdottomasti kiinteä. Pelkkä laihduttaminen ei riitä. Lihakset eivät saa näkyä, vaan pitää olla naisellinen, Sjöroos kertoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt