Muistatko? Nämä rinnat jakoivat Suomen kansan kahtia 15 vuotta sitten - Viihde - Ilta-Sanomat

Muistatko? Nämä rinnat jakoivat Suomen kansan kahtia 15 vuotta sitten

Maisa Torpan kommentit rintojen koosta ovat nostaneet rinnat jälleen kuumaksi puheenaiheeksi.

Rinnat jakavat kansan nyt, samaan tapaan kuin ne jakoivat jo 15 vuotta sitten.­

10.4.2015 10:11

Povipommi Maisa Torppa on pysynyt viime päivinä otsikoissa ruodittuaan blogissaan rintojen ideaalikokoa. Torpan sanojen mukaan isot ne olla pitää.

– En olisi koskaan kehdannut vaatia miestä pitämään musta rinnattomana. Samallahan voisi vaatia miehen syömään kilokaupalla inhokkiruokaansa! Maisa linjasi blogissaan.

Maisan ulostulo on kirvoittanut runsaasti kommentteja aiheesta, ja muun muassa Sara Sieppi julkaisi oman blogikirjoituksensa, jossa hän ihmetteli Torpan kirjoitusta.

– Tällä hetkellä oon ehkä liiankin sinut kroppani kanssa, etten tarvitse kahta jäätävänkokoista palloa eteeni muistuttamaan mua päivittäin siitä, että oon nainen ja helvetin seksikäs.

  Mutta muistatko milloin Suomessa on aiemmin ruodittu rintoja oikein urakalla?

Kyseessä ei nimittäin suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun rinnat ovat jakaneet kansaa. Vuonna 2000 Suomi kohisi Lola Wallinkosken, tuolloin vielä Odusogan, rintaleikkauksesta. Lola kertoi avoimesti hankkineensa itselleen joululahjaksi silikonitäytteet rintoihin ja esitteli leikkauksen tuloksia ensimmäisenä Ilta-Sanomien kuvissa.

Kansan rakastaman missin päätös sai Suomen kohisemaan. Lolan rinnat jakoivat kansan. Näin julisti myös IS:n lööppi 28. marraskuuta 2000. IS:n verkkosivuilla puolestaan 3300 äänestäjää kertoi mielipiteensä Lolan rinnoista. Vielä 15 vuotta sitten se oli kova määrä. Äänestäneistä 53 prosenttia oli sitä mieltä, että Lolan uudet rinnat olivat hyvä ratkaisu. Myös tuomitsijoita oli runsaasti.

IS kertoi Lolan rintojen nostattamasta kohusta 28.11.2000.­

Julkkismiehistä ainakin Tommy Tabermann, tangokuningas Petri Hervanto, näyttelijä Pertti Koivula ja laulaja Markku Aro ottivat kantaa Lolan rintoihin.

Kaikki olivat sitä mieltä, että naisen viehättävyys ei ole rintojen koosta kiinni.

Lolan uudet rinnat nähtiin muun muassa muotinäytöksessä vuonna 2001.­

Lola itse puolestaan halusi vain toteuttaa unelmansa suuremmasta povesta.

– Musta tuntuu, että se, että miehet pitäisivät enemmän isorintaisista naisista, on naisten omaa harhaluuloa. Ennenkuin menin silikonileikkaukseen, kysyin Tuomakselta, mitä mieltä hän on siitä. Hän hyväksyi asian, mutta tiedän, että olisin toiminut oman pääni mukaan, olipa Tuomaksen mielipide sitten mikä tahansa, Lola kommentoi toimenpidettä IS:lle tuolloin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?