Onko tässä Sara Maria Forsbergin uusi taiteilijanimi? - Viihde - Ilta-Sanomat

Onko tässä Sara Maria Forsbergin uusi taiteilijanimi?

YouTuben kautta maailmanmaineeseen noussut Sara Maria Forsberg eli Smokahontas muutti hiljattain jälleen Instagram-tilinsä nimeä.

Sara Maria Forsberg levyttää suomalaisella taiteilijanimellä.­

9.4.2015 22:28

Pietarsaarelaisesta Sara Maria Forsbergista tuli vuosi sitten maailmankuulu, kun hänen Smokahontas-nimellä julkaisemastaan maailman kieliä matkivasta YouTube-videosta tuli menestys. Sittemmin Forsbergia on viety maailmalle niin kuuluisien talk show -ohjelmien vieraaksi, elokuvarooliin kuin levyttämäänkin.

Forsberg tekee parhaillaan esikoislevyään. Pitkin matkaa on arvuuteltu, mikä taiteilijanimi Forsbergin levyn kannessa lopulta loistaa. Vuoden alussa Forsberg vaihtoi Instagram-tilinsä nimeksi SMO-lyhenteen, jonka arveltiin olevan myös hänen tuleva artistinimensä. Hiljattain Instagram-tilin nimi muuttui taas: nyt sen nimi on helloimsaara eli hei olen saara.

Iltalehti sai vahvistuksen Universal Musicilta, että Forsbergin taiteilijanimi on jatkossa Saara. Iltalehden mukaan yksi syy nimen valintaan on se, että se kuulostaa yhdysvaltalaisten korvissa eksoottiselta. Smokahontas-nimen käyttö ei myöskään ollut mahdollista lakiteknisistä syistä.

Yhdysvalloissa asuvan ja siellä myös levyttävän laulajattaren esikoissingle on tarkoitus julkaista tänä keväänä.

Forsberg on Instagraminsa mukaan tulossa pian Suomeen promootiomatkalle. Hän julkaisi torstaina oheisen kuvan ja kirjoitti:

– Saavun Suomeen tässä viikon sisään promoamaan jotain erityistä. Jos törmäätte minuun kadulla niin tulkaa moikkaamaan!

Forsberg julkaisi hiljattain myös uuden kielivideon YouTubessa.

Jos video ei näy, katso se tästä.

Uudesta taiteilijanimestä uutisoi ensin Iltalehti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?