Sofia Vergara harmittelee suuria luomurintojaan: ”valuvat joka suuntaan” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sofia Vergara harmittelee suuria luomurintojaan: ”valuvat joka suuntaan”

Sofia Vergaralla on lukuisten naisten kadehtimat muodot.

9.4.2015 13:24

Moderni perhe -sarjasta tuttu kurvitar Sofia Vergara poseeraa tyrmäävän kauniina tuoreen Vanity Fair -lehden kannessa. Haastattelussa 42-vuotias Vergara puhuu muun muassa kurveistaan, jotka kolumbialaislähtöinen näyttelijätär on saanut syntymälahjana. Kookkaat rinnat eivät naisen mukaan ole aina siunaus.

– Rintani ovat valtavat. Koko elämäni ajan rintaliivien ostaminen on ollut yhtä painajaista. Los Angelesiin muutettuani löysin liikkeitä, joissa myydään liivejä strippareille. Laihoille tytöille, joilla on valtavat rinnat, Vergara kertoo lehdessä.

Naiset ympäri maailmaa ovat olleet kateellisia upean näyttelijättären vartalosta. Vergaran mukaan kaikki ei ole sitä miltä push up -liivit ja upeasti tuetut iltapuvut antavat ymmärtää.

– Usko pois, toivon, että minulla olisi silikonit. Kun käyn makuulleni, rintani valuvat joka suuntaan. Se ei ole hauskaa.

Vergaran rinnat ovat yhdysvaltalaista kokoa 32F, eli eurooppalaisella taulukolla noin 70G tai 70H.

Vergara kertoo saavansa myös runsaasti kritiikkiä siitä, että hänen yllään nähdään jokaisessa gaalassa samanmallinen iltapuku. Nainen huomauttaa, että hänen muodoillaan vaihtoehtoja ei ole kovinkaan paljoa.

– Mitä hemmettiä minun sitten pitäisi laittaa päälleni? Eikö ole selvää, että siihen on syy miksi käytän vain tietyn mallisia asuja? hän äimistelee lehdessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?