Viihde

Muistatko vielä Kullannupun? Näin hänestä kasvoi Rillit huurussa -tähti – katso kuvat!

Julkaistu:

Pikakelauksella
Näyttelijä Mayim Bialik opiskeli neurotieteitä ja näyttelee nyt neurobiologia. Julkisuuteen hän astui jo varhaisteininä.
Rillit huurussa, arkisin Sub klo 20.00

Muistatko Blossom Russon? Blossomia näytteli kalifornialainen Mayim Bialik, ja sarjaa esitettiin nimellä Kullannuppu MTV3-kanavalla. Vuosien 1990–1995 suosittu teinisarja oli lapsitähtenä uransa aloittaneen Mayimin suuri läpimurto.

Sitä ennen hänet oli nähty jo muutamissa tv-sarjoissa kuten Ihmemies MacGyverissä. Myös pari elokuvaroolia oli takana. Hän esitti esimerkiksi Bette Midlerin näyttelemän Cecilia Carol Bloomin nuorta versiota elokuvassa Ikuiset ystävät (1988).

Bialik keskeytti työnsä näyttelijänä 2000-luvun alussa. Hän pääsi opiskelemaan sekä Harvardiin että Yaleen, mutta valitsi kuitenkin kalifornialaisen UCLA-yliopiston ollakseen lähempänä perhettään. Mayim opiskeli tohtorin tutkinnon neurotieteissä.

Mayim oli naimisissa yhdeksän vuotta Michael Stonen kanssa. Mies kääntyi juutalaiseksi Mayimin toivomuksesta ennen vihkimistä. Eronneella parilla on kaksi poikaa. Juutalaisten puolestapuhujana ja omistautuneena äitinä tunnettu Mayim Bialik on kirjoittanut kirjan lastenkasvatuksesta ja kasvisruokaan keskittyvän keittokirjan.

Paluu näyttelijän uralle tapahtui maailmanlaajuisesti suositussa Rillit huurussa -tv-sarjassa, jossa Mayim näyttelee neurobiologi Amy Farrah Fowleria.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt