Maisa Torppa torppaa pienet rinnat: ”Sama kuin syöttäisi miehelle kilokaupalla inhokkiruokaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Maisa Torppa torppaa pienet rinnat: ”Sama kuin syöttäisi miehelle kilokaupalla inhokkiruokaa”

Povipommi Maisa Torppa puolustaa isoja rintoja ja lyttää pienet rinnat tuoreessa blogikirjoituksessaan.

Maisa Torppa puhuu isojen rintojen puolesta.

6.4.2015 13:55

Maisa Torppa ottaa tiukasti kantaa rintakeskusteluun tuoreessa blogikirjoituksessaan.

18-vuotiaana silikonirinnat ottanut Maisa, 23, puolustaa lauantaina julkaistussa blogipäivityksessään isoja rintoja – ja laukoo suorat sanat pienistä rinnoista.

Maisa kutsuu blogissa pieniä rintoja ”olemattomiksi itikanpistoiksi”, ja hänen on vaikea kuvitella miehen kiihottuvan pienistä rinnoista.

– Mun tapauksessa näin ei ole päässyt käymään, koska tiedostin ongelmani ja reippaasti marssin kirurgin puheille ja loin hänen avullaan itselleni naisellisen kropan.

– En olisi koskaan kehdannut vaatia miestä pitämään musta rinnattomana. Samallahan voisi vaatia miehen syömään kilokaupalla inhokkiruokaansa! Maisa linjaa blogissaan.

Hän korostaa blogikirjoituksessaan, että imettämisen ja ”muun elämisen” kannalta rintojen koolla ei ole väliä.

– Pienet rinnat ei ihmistä huonommaksi tee, mutta isot tissit ne mun mielestä olla pitää! tiistaina Subilla alkavan Tuulitunneli-ohjelman vakiopanelistina toimiva Maisa kirjoittaa.

Maisa kertoo saaneensa vahvistusta mielipiteeseensä striptease-tanssijalta, jonka mukaan rintavat tanssijat ovat kysytympiä esiintyjiä kuin pienirintaiset tanssijat.

Ilta-Sanomien pääsiäislehdessä Maisa kertoi käyneensä korjauttamassa rintojaan viimeksi muutama kuukausi sitten Tallinnassa.

– Meni pitkään, ennen kuin korjautin rintani imettämisen jälkeen. Vauva-aikana se ei tullut mieleenkään ja sen jälkeen oli eroshow. On ollut muuta puuhaa, Maisa kertoi pääsiäislehdessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?