Ylä- ja alamäet myös Hollywoodissa: nämä julkkisparit saavat uskomaan ikuiseen rakkauteen - Viihde - Ilta-Sanomat

Ylä- ja alamäet myös Hollywoodissa: nämä julkkisparit saavat uskomaan ikuiseen rakkauteen

Useampikin julkkispariskunta on onnistunut luovimaan tiensä läpi Hollywoodin karikkojen.

Ozzy ja Sharon Osbourne ovat olleet naimisissa jo 33 vuotta.­

5.4.2015 18:08

Hollywoodin viihdemaailman pyöritys käy tunnetusti useimman kaupungissa syntyneen pariskunnan kohtaloksi. Jatkuva juhliminen, elämän pinnallisuus ja kiireiset aikataulut rikkovat rakkauden helposti.

Onpa enkelten kaupungissa kuitenkin pariskuntia, jotka ovat onnistuneet säilyttämään rakkauden ja pitämään yllä parisuhdetta monista mahdollisista karikoista huolimatta.

David ja Victoria Beckham ovat olleet naimisissa vuodesta 1999 lähtien. Pariskunnalla on neljä yhteistä lasta.

Tom Hanks ja Rita Wilson purjehtivat avioliiton satamaan vuonna 1988. Tom oli pariskunnan tavatessa naimisissa, joten pariskunnan suhde alkoi vasta muutama vuosi ensitapaamisen jälkeen.

Meryl Streep ja Don Gummer saivat toisensa vuonna 1978. Pariskunta valitsi asumispaikakseen Hollywoodin parrasvalojen sijaan Connecticutin metsämaisemat, jossa he kasvattivat yhdessä neljä lasta.

Kevin Bacon ja Kyra Sedgwick tapasivat alun perin töiden merkeissä ja saivat toisensa vuonna 1988. 27 vuotta naimisissa olleella parilla on kaksi lasta.

Sharon ja Ozzy Osbourne tutustuivat toisiinsa, kun Sharonin isä Don Arden toimi Black Sabbathin managerina. Muutaman vuoden kuluttua nuoripari päätyi yhteen ja lopulta naimisiin vuonna 1982.

Näyttelijäpari Rhea Perlman ja Danny DeVito menivät naimisiin vuonna 1982. Pariskunta päätyi asumuseroon vuonna 2012, mutta pitkään yhdessä viihtynyt pari sai välinsä korjattua vuonna 2013.

Kurt Russell ja Goldie Hawn lupautuivat viettämään loppuelämänsä yhdessä vuonna 1983. Goldiella on kaksi lasta, Kate ja Oliver, aiemmasta liitostaan, mutta lapset pitävät Kurtia isänään.

Gloria ja Emilio Estefan rakastuivat Miami Sound Machine -bändin backstagella. Pariskunnalla on tänä vuonna takana 40 yhteistä avioliittovuotta, sillä Estefanit solmivat avioliiton vuonna 1975.

Jerry Stilleriä ja Anne Mearaa saa kiittää näyttelijä Ben Stillerin tuomisesta maailmaan, mutta molemmilla on itselläänkin takana mittava komediaura. Pariskunta meni naimisiin vuonna 1954, joten tänä vuonna kasaan tulee kunnioitettavat 61 vuotta naimisissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?