Miss Suomi 2015 -finalistin paikkakunnalla jo ”torilla tavataan” -meininkiä - urheiluhalli varattu finaalikatsomoksi! - Viihde - Ilta-Sanomat

Missifinalistin paikkakunnalla jo ”torilla tavataan” -meininkiä - urheiluhalli varattu finaalikatsomoksi!

Missifinalisti Rita Jokinen on saanut taakseen kotipaikkakuntansa asukkaat.

Kuvassa Miss Suomi -finalisti Rita Jokinen on bikinikuvauksissa Turkin Alanyan Kleopatra-rannalla.­

3.4.2015 16:00

Etelä-Pohjanmaalta kotoisin oleva Miss Suomi 2015 -finalisti Rita Jokinen on saanut jo taakseen kotipaikkakuntansa Isojoen asukkaat.

Miss Suomi 2015 -finalisti Rita Jokinen kilpailee numerolla 7.­

Noin 2400 asukkaan kunnassa ollaan jo valmistauduttu 12.4. vietettävään Miss Suomi -finaaliin. Oman kunnan missikandidaattia halutaan kannustaa ja tukea korkealla profiililla.

– Sain kuulla, että siellä on varattu jo urheiluhalli finaalipäivänä, ja ihmiset pistävät kisakatsomon pystyyn. Aivan ihana ele, olen todella otettu kaikista kannustusviesteistä. He uskovat ja luottavat, että teen parhaani missikisoissa, eleestä kiitollinen Rita kertoo Ilta-Sanomille.

Rita Jokinen ja muut Miss Suomi 2015 -finalistit heittäytyivät myös alusvaatekuvauksiin Turkin Alanyassa.­

Missifinalistit ovat tänä vuonna tarkkailleet poikkeuksellisen ahkerasti sosiaalista mediaa ja netin keskustelupalstoja. Tyttöjen ulkonäköä on välillä arvosteltu melko ankarin sanankääntein eri keskustelupalstoilla.

– Tiesin kyllä, että Miss Suomi tulee kiinnostamaan ihmisiä ja siitä kirjoitellaan paljon. En ole tarkoituksella lukenut kirjoittelua niin kuin monet muut tytöt, mutta kyllä ilkeät kommentit ja esimerkiksi netissä olleet äänestykset ennakkosuosikeista pahoittivat aluksi mieleni. Etenkin jos oma nimi ei ollut ennakkosuosikkien joukossa. Se harmittelu ei kuitenkaan kauaa kestänyt, sillä minulla on todella rautainen itsetunto, enkä vähästä hätkähdä, hän sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?