Ensitreffit alttarilla -Miia avautuu ikävästä matkakokemuksesta exänsä kanssa: ” Se oli kamalaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ensitreffit alttarilla -Miia avautuu ikävästä matkakokemuksesta exänsä kanssa: ” Se oli kamalaa”

Paljon matkusteleva Miia jakaa blogissaan ikävän lomakokemuksensa.

3.4.2015 13:55

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneita Miia ja Ollia yhdisti heidät parittaneiden asiantuntijoiden mukaan muun muassa intohimo matkustamiseen. Lentoemäntänä työskentelevä Miia matkustaa jo työnsä puolesta paljon, mutta myös lomillaan nainen suuntaa usein suuntaa usein ulkomaille.

Miia on listannut blogissaan suosikkimatkakohteensa. Kirjoituksessaan hän paljastaa myös ikävän lomakokemuksensa.

– Ranskassa asuessani menin silloisen poikaystäväni kanssa Cannesiin ja vielä aivan järisyttävän upeaan resorttiin, johon ei ihan kuka tahansa päässyt. En puhunut silloin vielä ranskaa ja istuin pitkän viikonlopun hienojen ihmisten seurassa ymmärtämättä yhtään mitään. Voi kuulostaa pieneltä ongelmalta, mutta se oli kamalaa. Eli sen vuoksi kaunis Cannes ei ole suosikkikohteeni, Miia kirjoittaa ja sanoo että on valmis antamaan kaupungille vielä uuden mahdollisuuden.

– Yksi tärkein asia reissussa on seura. Mitä upein paikka voi muuttua täydeksi helvetiksi, jos seura on huonoa. Ja päin vastoin – jos seura on hyvää, niin helvetillinen lomakohde voi olla unelmiesi lomapaikka, Miia toteaa.

Olli ja Miia avioituivat Ensitreffit alttarilla -sarjassa.­

Voit lukea koko blogikirjoituksen täältä.

Videolla Ensitreffit alttarista -ohjelman Miia ja Viola vastaavat stereotyyppisiin väitteisiin avioliitosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?