Missi-Rita 39 asteen kuumeessa alusvaatekuvauksissa - katso kuuma video - Viihde - Ilta-Sanomat

Missi-Rita 39 asteen kuumeessa alusvaatekuvauksissa - katso kuuma video

Miss Suomi -finalistien hektinen aikataulu missikiertueella on vaatinut tytöiltä paljon.

2.4.2015 15:13

Turkin Alanyassa kuvausmatkalla parhaillaan kiertävät kaunottaret eivät ole antaneet väsymyksen painaa, mutta Alanyan vaihteleva sää on tehnyt tepposet yhdelle finalisteista.

Missikaunottaret ovat kuvanneet torstaina alusvaatekuvauksia Alanyan historiallisilla raunioilla vesisateessa ja hyytävässä tuulessa, eikä vilpoisa sää ole ainakaan ollut omiaan parantamaan Rita Jokiseen iskenyttä kuumetautia.

– Heräsin aamulla, ja kurkussa tuntui olevan oikea kaktus. Kuumetta oli 39 astetta, ja olen tässä koko päivän niiskuttanut ja yrittänyt pysytellä lämpimänä, Rita kertoo.

Hän uskoo vilustuneensa eilen Alanyan Kleopatra Beachillä pidetyissä bikinikuvauksissa, jotka alkoivat ja auringonnousun aikaan.

– Siinä kävi niin, että aallot pyyhkäisivät kenkäni ja kylpytakin mereen, ja jouduin menemään märissä vaatteissa takaisin hotellille. Käytin kenkiä vielä illalla, vaikka ne eivät olleetkaan ehtineet kuivaa siihen mennessä, Rita kertoo.

– On todella uupunnut olo, mutta otin aamulla kunnon satsin särkylääkkeittä, että jaksan koko päivän. Meillä on tänään pitkä päivä illalla pidettävien Miss Alanya -kisojen takia, ja on todella inhottavaa, että sairastuin juuri ennen kilpailua, Rita harmittelee.

Ohessa oleva video on kuvauksista, joissa Rita vilustui.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?