Martina Aitolehti: Tyttärestäni on tehty lastensuojeluilmoitus

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

Puheenaihe
Viime aikoina on puhuttanut tapaus ahkerasti kuntoilevasta oululaisäidistä, josta tehtiin nimetön lastensuojeluilmoitus, koska hän kävi salilla vauvansa kanssa.
Myös huikean timmissä kunnossa oleva Martina Aitolehti on saanut osakseen arvostelua liiasta treenaamisesta, vaikka hyvässä kunnossa pysyminen on myös osa hänen työtään.

– Joku kirjoitti mulle Instagramissa, että koska oikein olet lastesi kanssa. Tavoitteeni on aina, että teen treenit ennen kuin haen lapset tarhasta neljältä, ja sen jälkeen olen sataprosenttisesti vain äiti.

Mutta Martina on joutunut myös kasvokkain lastensuojeluilmoituksen kanssa.

– Olin silloin vielä Eskon kanssa, ja Victoria oli vasta syntynyt. Ilmoituksen mukaan Victoria olisi ollut muka heitteillä. Se oli ihan älytön ja täysin katteeton ilmoitus! Voit kuvitella, kuinka Esko, jolle Victoria on niin kaikki kaikessa, ilmoitukseen reagoi.

Tällä hetkellä Martina treenaa ensi kesän kisoja varten. Suunnitelmissa on selvittää ainakin yksi triathlonin olympiamatka, juosta yksi marathon ja kisata esteratakisassa. Erilaisia treenejä kertyy viikossa helposti yhteensä kymmenen.

– Mielestäni jokainen äiti on parempi ja onnellisempi, jos on myös fyysisesti hyvässä kunnossa ja tyytyväinen itseensä. Liikunta on myös paljon parempi tapa purkaa stressiä ja huolia kuin vaikkapa viina.

– Tässä maassa on lapsia, jotka oikeasti elävät tosi kamalassa tilanteessa ja joutuvat näkemään perheissään ties mitä. Ihmisten pitäisi keskittyä niiden lasten auttamiseen eikä kytätä, käyvätkö ihmiset salilla tai kuinka paljon he tekevät töitä, Martina huomauttaa.

Videolla Martina esittelee tehokkaan kotitreeniohjelmansa.

Lue Martina Aitolehden kattava haastattelu kiirastorstain Ilta-Sanomista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt