Viihde

Nelosen uuden Big Bang -show´n imitaattori Jarkko Tamminen: ”Nämä ovat suomalaisten suosikkeja”

Julkaistu:

Viihdeuutuus
Nelosella alkaa kolmen viikon päästä uusi koko perheen Big Bang -viihdeshow, jota tulee tähdittämään näyttelijä-imitaattori Jarkko Tammisen lisäksi tunnetut ja ajankohtaiset julkkisvieraat.
Nelosen uudessa Big Bang -viihdeshow´ssa imitaattori Jarkko Tamminen ja muut tähdet kuten Robin, Arttu Wiskari, Paula Koivuniemi, Kasmir ja Sanni vastaavat 24. huhtikuuta alkavan 8-osaisen viihdeohjelman hienosta vieraskattauksesta.

Imitaattori Tammisen mukaan suomalaisyleisön maku erilaisiin hahmoihin on säilynyt yllättävän konservatiivisena.

– Minua pyydetään usein heittämään pätkä katsojan omasta suosikkihahmosta. Kaikilla on oma lempparinsa, mutta tietyt hahmot ovat kestosuosikkeja. Suomalaisten suosikkeja ovat Aira Samulin, Kimi Räikkönen ja Tarja Halonen. Yllättävää on se, että entinen rallikuski Tommi Mäkinen on myös tehnyt paluun. Hänen hahmoaan pyydetään minulta nykyisin yllättävän usein, Tamminen kertoo Ilta-Sanomille.

Jarkko Tammisen imitaattoriuran laukaisi aikoinaan liikkeelle näyttelijä Jukka Puotila. Kun muut kaverit menivät ulos porukoihin, Tamminen halusi nähdä ensin Puotilan esiintymistä televisiosta.

Monissa eri rooleissa esiintynyt kokenut imitaattori on tarkkailijaluonne, joka ei yksityiselämässään viihdy parrasvaloissa tai seurueen keskipisteenä. Muiden ihmisten nahkoihin on hankala solahtaa, jos itse olisi koko ajan suuna päänä.

– Olen ujo ja enemmänkin tarkkailija. Viihdyn estraadeilla ja nautin esiintymisestä, mutta muuten en halua tehdä itsestäni mitään numeroa.

Jarkko Tamminen innostuu helposti uusista hahmoista, joita hän voisi alkaa työstämään.

– JVG ja Haloo Helsinki ovat mielenkiintoisia kuten myös maailmantähti Tom Jones ja miksei myös kotimainen legenda Danny.

Tammiselta on myös julkkikset tulleet itse pyytämään, että hän imitoisi heitä. Tähti-imitaattori on uusille ideoille avoin, mutta noudattaa yhtä perusperiaatettaan.

– Muuan muassa Ruben Stiller on tullut pyytämään minulta, että imitoisin häntä. Heitä on muitakin, mutta Stiller tulee heti ensimmäisenä mieleeni.

– Olen kaikkiruokainen hahmojen suhteen, mutta edesmenneistä henkilöitä en esitä, Tamminen selvittää.

Uusi viihdeshow Big Bang alkaa Nelosella perjantaina 24.4. klo 20.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt