Jarkko Tammiselle oma viihdeshow – mukana huippuartisteja - Viihde - Ilta-Sanomat

Jarkko Tammiselle oma viihdeshow – mukana huippuartisteja

Imitaattori on innoissaan ensimmäisestä isota tv-show’staan.

1.4.2015 16:00

Näyttelijä-imitaattori Jarkko Tamminen pyöräyttää Nelosella käyntiin uudenlaisen tv-viihdeshow’n.

Kahdeksan osainen Big Bang! -sarja on combo sketsejä, ajankohtaisia puheenaiheita, puheimitaatioita, totaalisen mukaansatempaavia musiikkiesityksiä ja lauluimitaatioita – kohahduksia ja yllätyksiä, Neloselta luvataan.

Jokaiseen Big Bang! -jaksoon Jarkko Tammisen vieraiksi saapuu artisteja ja muita ajankohtaisia ihmisiä.

– On jännittävää ja täysin ennalta-arvaamatonta, millaiseksi Big Bang! -ohjelman jaksot muodostuvat, sillä jokainen tv-lähetys muokkautuu täysin vieraiden mukaan. Etukäteen on mahdotonta ennustaa, mihin suuntaan ja mille sfääreille show menee esimerkiksi Antti Tuiskun tai Paula Koivuniemen kanssa, Tamminen kertoo innoissaan ensimmäisestä isosta tv-show’staan.

Jakson vieraista yksi saa niin sanotusti ”erityskohtelun” musiikillisen päävieraan roolissa. Estradilla esiintyy esimerkiksi kaksi identtistä Lauri Tähkää tai Robinia, kun Tamminen muuntautuu illan musiikilliseksi päävieraaksi jakson lopulla.

– Jokainen jakso on myös matka muutokseen. Erityinen jännitysmomentti itselleni onkin se, miten onnistun muuntautumaan päävieraakseni – ja julkkisvieraiden reaktiot: miten kukin vieraani ottaa spontaanisti esitykseni vastaan. Reaktiot voivat olla millaisia vain! Tamminen nauraa.

Ohjelman vieraiksi saapuvat muun muassa Paula Koivuniemi, Antti Tuisku, Jukka Poika, Arttu Wiskari, Lauri Tähkä, Kasmir, Hovimuusikko Ilkka, Robin, Sanni ja Axl Smith, ja mukana on myös lukuisia kunkin lähetysviikon ajankohtaisia vieraita.

Ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa tuotantoyhtiö Shine Finland Oy yhdessä Jarkko Tammisen sekä formaatin kehityksestä vastanneen ruotsalaisen Friday TV -tuotantoyhtiön kanssa.

Big Bang! alkaa Nelosella perjantaina 24.4. kello 20.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?