Näin Top Gear -tuottaja kommentoi itse eropuheita: ”Yksi tv-ryhmästä on vähän palikka” - Viihde - Ilta-Sanomat

Näin Top Gear -tuottaja kommentoi itse eropuheita: ”Yksi tv-ryhmästä on vähän palikka”

BBC julkaisi autourheiluohjelman vastaavan tuottajan tiedotteen.

31.3.2015 14:50

Top Gearin vastaavan tuottajan Andy Wilmanin lähettämä sähköposti sai aikaan huhumyllyn. Wilmanin luultiin eroavan viestissä käytettyjen sanankäänteiden takia. BBC kuitenkin kumosi huhut ja ilmoitti, ettei ohjelman pitkäaikainen vastaava tuottaja ole eroamassa, vaikka sähköpostista voisi näin tulkita.

Viestissä mies muun muassa totesi, että ”ainakin jätimme ihmiset haluamaan lisää” sekä että ”työjaksomme Top Gearin parissa oli hyvä, mutta olemme vain osa show’n historiaa, emme koko show.”

Wilman kuitenkin kumosi erohuhut tiistaina alkuiltapäivästä BBC:n välityksellä ja sanoo tarkoittaneensa viestin olleen yksityinen kiitosviesti, jolla viestitti yhden aikakauden loppuvan Jeremy Clarksonin potkujen myötä.

BBC julkaisi sivuillaan Andy Wilmanin tiedotteen kokonaisuudessaan:

”Sähköposti, jonka kirjoitin eilen, ei ollut eroilmoitus ja sitä ei ollut tarkoitettu julkiseen käyttöön. Se oli yksityinen kiitos kaikille 113 ihmiselle, jotka ovat työskennelleet sarjan parissa vuosien varrella. Ilmeisesti yksi näistä 113:sta on vähän palikka, koska jakoi sähköpostin verkkosivun kanssa. En ymmärrä tätä modernia tapaa jakaa, linkata, lähettää eteenpäin, uudelleentwiitata, mitä ikinä tapahtui yksityisille hetkille? Ja jos eroaisin, en tekisi sitä julkisesti. Tekisin sen vanhanaikaisesti jättämällä eroilmoitukseni jollekin ylemmälle taholle yhtiössä. Työskentelen kameran takana ja en ajattele hetkeäkään, että ihmisiä kiinnostaisi se mitä minä teen. Nyt, kaikki takaisin töihin.”

Videolla Top Gearin kuvausryhmä hurjastelee sarjan 20. tuotantokauden jaksossa Ciudad Realin autioituneella lentokentällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?