Sofia Vergara kaunis - Viihde - Ilta-Sanomat

Sofia Vergara: ”Olen liian kaunis tavallisiin rooleihin”

Näyttelijä-malli kertoo, että näyttävästä ulkonäöstä on ollut haittaa sekä työ- että yksityiselämässä.

31.3.2015 10:15

Maailman seksikkäimmäksi naiseksikin äänestetty näyttelijä-malli Sofia Vergara, 42, paljastaa The Sun -lehden haastattelussa, että kauniista ulkonäöstä on ollut myös haittaa töitä etsiessä. Kolumbiasta kotoisin oleva Vergara kertoo, että luonnonkauneus ja uhkea vartalo on ollut haitaksi etenkin silloin, kun hän on koettanut saada ”normaaleja” rooleja. Moderni perhe -sarjassa kuuden vuoden ajan näytellyt Vergara kertoo oppineensa ajan myötä hyödyntämään ulkonäköään urallaan etenemiseen.

– Tajusin, että hyvä kroppa oli eduksi televisiossa, sillä saa huomiota ja julkisuutta. Mutta se tarkoittaa myös, etten voi näytellä normaaleja rooleja. En vain pysty esittämään tavallista tyttöä, Vergara totesi haastattelussa.

– Siispä yritän löytää rooleja, joissa ulkonäöstäni ja persoonastani on hyötyä, ja edistää uraani siten.

Mallikaunotar myönsi, ettei ole aina nauttinut ulkonäöstään saamasta huomiosta. Vergara kertoi myös kiirehtineensä ensimmäiseen avioliittoonsa 18-vuotiaana teini-iän rakkautensa, Joe Gonzalezin, kanssa

– Kun olin teini-ikäinen olin laiha, mutta minulla oli isot rinnat. Kaikki tuijottivat minua ja totta kai kaikki miehet olivat perääni. Minulle oli helpotus, kun tapasin (ensimmäisen) mieheni ja ei tarvinnut huolehtia niin paljon iskuyrityksistä, kaunotar paljasti.

Vergara kertoi haastattelussa, että ei aio tulevaisuudessa stressata itseään yrittämällä näyttää nuorelta ja uskoo että terveelliset elämäntavat auttavat ”suojelemaan” kauneutta minkä ikäisenä tahansa. Näyttelijätähti totesi olevansa tyytyväinen ulkonäköönsä ja kertoi, ettei huolehdi ehkäpä iän myötä tulevista rypyistä.

– Ajattelen, että jos nainen pysyy hyvässä kunnossa ja elää terveellisesti, hän voi suojella kauneuttaan iästä huolimatta, Vergara summasi.

Sofia Vergara oli naimisissa ensimmäisen aviomiehensä Joe Vergaran kanssa vuosina 1991–1993­

Sofia Vergara viime helmikuussa.­

Vergara on kihloissa True Blood -tähti Joe Manganiellon kanssa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?