Nyt puhuu petolliseen One Direction -tähteen yhdistetty ruotsalaiskaunotar: ”Zayn sanoi haluavansa minua” - Viihde - Ilta-Sanomat

Nyt puhuu petolliseen One Direction -tähteen yhdistetty ruotsalaiskaunotar: ”Zayn sanoi haluavansa minua”

Brittilehdet ovat epäilleet pettämiskohun olleen liikaa One Directionista eronneelle Zayn Malikille.

30.3.2015 8:33

One Directionin viime keskiviikkona jättänyt Zayn Malik on ollut kohun silmässä eroilmoituksesta lähtien. Malik komementoi eroaan sanomalla ajan olevan oikea sekä että tahtoo olla ”normaali 22-vuotias.” Lausunto yhdistettiin vahvasti Malikista Thaimaassa napattuihin salakuviin, joissa hänen väitettiin kuhertelevan vaaleaverikön kanssa One Directionin kiertueella.

Kuvien tultua julki Malik kommentoi kohua Twitterissä sanomalla rakastavansa kihlattuaan laulaja Perrie Edwardsia.

– Olen 22-vuotias ja rakastan tyttöä nimeltä Perrie Edwards. Tässä maailmassa on paljon kateellisia mulkkuja ja olen pahoillani siitä, miltä se (kuva) näyttää, Zayn kommentoi mysteeriblondin kanssa napattua kuvaa Twitterissä.

Nyt kuvissa esiintyvä ruotsalaiskaunotar Martina Olsson on astunut julkisuuteen ja kertoo brittlehti The Sunin kanssa oman näkemyksensä tapahtumien kulusta. Suorasukainen Olsson ei jättänyt arvailujen varaan, vaan kertoi viettäneensä poptähden kanssa kiihkeän yön - kahdesti.

Ensimmäisellä kerralla Olsson kertoo olleensa Malikin kanssa suihkussa, kun tämä kantoi hänet sänkyyn sanoen ”haluan sinua.” Lisäksi Olsson kertoo, että yhden illan jutun jälkeen, hän palasi huvilalle viettämään toisen intohimoisen yön, jonka aikana ei ainakaan nukuttu.

– Hän (Zayn) ei maininnut minulle mitään kihlatustaan. Hän oli todella flirtti ja pidin hänestä paljon, ruotsalaiskaunotar kertoo The Sunin haastattelussa.

– Kun hän kantoi minua sänkyyn suurenmoisessa hotellisviitissä, jossa oli upeat merinäkymät, hän ei vaikuttanut stressaantuneelta. Ajattelin hänen olevan todella mukava ihminen, mutta ilmiselvästi hänellä oli paljon paineita jostain syystä, Olsson jatkaa.

Martina Olsson (oikealla) Zaynin kainalossa One Directionin Instagramin fanisivulla:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suorasukaisella naisella on myös omat epäilyksensä siitä, miksi Malik lopetti One Directionissa.

– Hän lopetti, koska ei pysty jatkamaan huoletonta ja railakasta elämäntyyliään parisuhteessa ollessaan.

Olsson kertoi haastattelussa kuinka hän ja Malik päätyivät vällyjen väliin. Naisen mukaan hän vietti iltaa Seduction-yökerhossa Thaimaan Phuketissa, kun One Directionin henkivartija kutsui hänet juhlimaan bändin jäsenten kanssa vip-alueelle. Yökerhossa Olsson ja Malik eivät viettäneet kovinkaan paljon aikaa yhdessä, mutta ruotsalaiskaunotar juhli muiden bändin jäsenten kanssa sen sijaan.

– Näin hänen kävelevän paikan päälle ja sanoin kaverilleni ”kuka tuo on? Hän on hyvännäköinen”. Minulle kerrottiin hänenkin olevan bändin jäsen. En tiennyt hänestä mitään, en edes hänen nimeään. Tervehdimme toisiamme ja joimme yhdessä, Olsson muistelee.

Illan myötä nuorukaiset päätyivät viettämään aikaa kaksistaan ja ajattelivat piristää iltaa yöuinnilla. Olssonin mukaan flirttituulella ollut Malik kommentoi hänen vartaloaan nähtyään hänet bikineissä.

– ”Sinulla on todella hyvä takapuoli”, hän sanoi, Olsson muisteli haastattelussa.

Ruotsalaisnaisen mukaan Malikin flirtti ei rajoittunut pelkästään häneen, vaan seuraavalla tapaamiskerralla samaisessa baarissa ruotsalaiskaunotar näki Malikin flirttailevan myös brittikaunotar Lauren Richardsonin kanssa. Olsson kertoo, että Richardsonin lähdettyä baarista, hän ja Malik päätyivät sänkyyn toisen kerran.

Zayn Malik on kihloissa Little Mix -yhtyeen laulajan Perrie Edwardsin kanssa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?