Sinkkuelämää-tähti täytti 50 vuotta – onko hän ikääntynyt lainkaan?

Julkaistu:

Syntymäpäiväsankari
Yhdysvaltalaisnäyttelijä Sarah Jessica Parker täytti keskiviikkona pyöreitä vuosia.
Keskiviikkona 25. maaliskuuta 50 vuotta täyttänyt Sarah Jessica Parker tunnetaan parhaiten Sinkkuelämää-sarjan Carrie Bradshaw´na.


Sarah Jessica Parker on hyväkuntoinen ja edelleen valloittavannäköinen 50-vuotias nainen, jonka tekemisiä ja vaatevalintoja seurataan edelleen hyvin hanakasti. Näyttelijä ei ole juurikaan muuttunut suosikkisarjan ajoiltaan.


SJP sai roolistaan Sinkkuelämää-sarjan Carrie Bradshhaw´na Emmy- ja Goldeb Globe -palkinnot. Sarja keskittyi neljän manhattanilaisen uranaisen elämään.


Suosituksi tv-sarjasta singahtanut Sinkkuelämää toi tunnetuksi muun muassa Manolo Blahnik -korkokengät ja Cosmopolitan-drinkin. Sarah Jessica Parkerin esittämä Carrie Bradshaw oli heikkona korkokenkiin ja muotiin. SJP nousi ohjelman myötä tyyli-ikoniksi, joka näyttäytyy säännöllisesti muotialan tilaisuuksissa ja hänen käyttämiään vaatteita seurataan tarkasti.


SJP:n esittämä Carrie Bradshaw oli sarjassa monien katsojien ykkössuosikki. Carrie edusti naisnelikon samaistuttavina hahmoa. Bradshaw esiintyi järkevänä naisena, mutta oli myös vähän boheemi ja menevä tyyppi. Roolihahmo oli myös itsenäinen nainen, mutta inhimmillisen tunteellinen ja sympaattina. Carrie Bradshaw nähtiin sarjassa myös ystävällisenä ja lojaalina.


Sarah Jessica Parker on naimisissa näyttelijä Matthew Broderickin kanssa. Pariskunnalla on kolme lasta, yksi poika ja kaksostytöt.


SJP on aikaisemmin seurustellut muun muassa Robert Downey Jr:n ja Yhdysvaltain entisen presidentin John. F. Kennedyn pojan John F. Kennedy Jr:n kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt