Justin Bieber patikoi kukkuloilla - avautui elämästään täysin tuntemattomalle Mikelle - Viihde - Ilta-Sanomat

Justin Bieber patikoi kukkuloilla - avautui elämästään täysin tuntemattomalle Mikelle

Patikoijamies mahtoi yllättyä kun Justin Bieber alkoi kertoa elämästään hänelle.

26.3.2015 18:01

Poptähti Justin Bieber kuljeskeli torstaina ympäriinsä Runyon Canyonin suojelusalueella Los Angelesissa, kun eräs patikoija ja hänen vaimonsa tunnistivat maailmantähden.

– Hei Biebs, what’s up? huikkasi patikoijamies, nimeltään Mike Maedke, maailmankuululle poptähdelle.

Retkeilijäpariskunta mahtoi yllättyä kun Bieber alkoi tehdä tikusta asiaa ja keskusteli heidän kanssaan elämästään, julkisuudesta ja Los Angelesista 20 minuutin ajan. Maedken mukaan poptähti kertoi hänelle muun muassa kuinka paljon ikävöi kotimaataan Kanadaa

Maedke kertoo TMZ-sivustolle istuskelleensa Bieberin kanssa penkillä kukkulan huipulla katsellen alla aukeavaa Hollywoodia.

– Täällä on niin kaoottista, useista kohuotsikoistakin tuttu Bieber oli tokaissut.

Mike Maedke ja Justin Bieber juttelivat hyvän tovin.­

Paikalle sattui myös naislenkkeilijä koiransa kanssa, jolloin Bieber innostui polvilleen maahan leikkimään koiran kanssa. Naisen jatkettua matkaansa jatkui Bieberin ja Maedken juttutuokio vielä hyvän tovin, kunnes kaksi Bieberin teinifania sattui paikalle ja alkoi kirkua tämän nimeä. Tuolloin poptähti tuumasi, että on hyvä lähteä lampsimaan itsekin ja klikkasi patikoijakuuntelijansa nyrkkiä nyrkillään.

Ennen keskustelutuokion päättymistä Maedke tahtoi vielä ottaa selfien maailmantähden kanssa, mutta ei kuitenkaan itse osannut moista kuvaa napata. Siispä rupattelutuokion lopuksi Bieber opetti Maedkelle kuinka napata selfie - kenties vastaavia tapaamisia varten taidosta on hyötyä.

Selfie, jonka Justin Bieber nappasi itsestään ja Mike Maedkesta.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?