One Direction esiintyi ensimmäistä kertaa ilman Zayn Malikia –poikabändiläiset kyynelehtivät lavalla - Viihde - Ilta-Sanomat

One Direction esiintyi ensimmäistä kertaa ilman Zayn Malikia –poikabändiläiset kyynelehtivät lavalla

One Direction fanit järkyttyivät keskiviikkona, kun teini-idoli Zayn Malik ilmoitti lähtevänsä bändistä. Yhtye esiintyi samana iltana ensimmäistä kertaa nelihenkisenä.

26.3.2015 10:44

Keskiviikko oli tunteikas päivä One Direction -faneille ja itse yhtyeelle.

Suomessakin ensi kesänä Olympiastadionilla esiintyvä poikabändi kertoi Facebook-sivuillaan Zayn Malikin eroavan bändistä.

Malik on ollut bändissä vuodesta 2010 lähtien, kun se perustettiin Iso-Britannian The X Factor -ohjelmassa. Malikin mukaan aika eroamiselle on oikea ja hän haluaa olla ”normaali 22-vuotias.”

– Haluan pyytää anteeksi faneiltamme, jos olen pettänyt jonkun luottamuksen, mutta minun täytyy tehdä niin kuin sydämeni sanoo. Lähden koska haluan olla normaali 22-vuotias, joka voi nauttia ja jolla on jonkinlaista yksityisyyttä, Zayn Malik kirjoitti faneille.

Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson ja Niall Horan jatkavat esiintymistä ilman Zayn Malikia.­

Keskiviikkona One Direction esiintyi ensimmäistä kertaa ilman Zayniä Jakartassa ja kyyneliltä ei vältytty.

Mirror-lehti kertoo fanien itkeneen avoimesti pettymystään, ja kyyneleet kirposivat myös One Directionin poikien silmäkulmiin.

Etenkin Harry Styles näyttää ottaneen Zaynin lähdön erittäin raskaasti. Konsertissa olleet fanit julkaisivat sosiaalisessa mediassa kuvia ja videoita, joissa Harry purskahtaa itkuun kesken esityksen.

Harry Styles.­

Fanien kuvaamalta videolta näkyy, kuinka Harry puhkeaa lohduttomaan itkuun ja peittää kasvonsa.

– Näin juuri videolta Harryn itkevän. En tiennyt, että sydämeni voisi särkyä enää tästä enempää, fanit surevat Twitterissä.

Zayn Malik sokeerasi faneja ilmoittavalla lähtevänsä yhtyeestä.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?