Oliko pettämiskohu liikaa One Directionin jättäneelle Zayn Malikille? - Viihde - Ilta-Sanomat

Oliko pettämiskohu liikaa One Directionin jättäneelle Zayn Malikille?

Tämän hetken suosituin poikabändi ilmoitti jäsenensä erosta keskiviikkona.

25.3.2015 20:53

One Direction -bändissä sen perustamisvuodesta 2010 asti ollut Zayn Malik ilmoitti keskiviikkona (25.3.) eroavansa bändistä. Yhtye tiedotti muiden jäsentensä Harry Stylesin, Liam Paynen, Louis Tomlinsonin ja Niall Horanin jatkavan bändissä nelistään.

22-vuotias Malik joutui brittimediassa armottomaan huhumyllyyn viikko sitten, kun julkisuuteen vuotivat kuvat hänestä ja mysteeriblondista Thaimaassa napatuissa kuvissa Malik pitelee kädestä vaaleahiuksista naista, joka ei ole hänen kihlattunsa laulaja Perrie Edwards. Kuvat vuotivat julkisuuteen, kun Malik oli One Directionin Aasian kiertueella.

Tarkkasilmäiset fanit nappasivat Malikista ja vaaleaveriköstä yhteiskuvia Thaimaan Bangkokissa - kiitos sosiaalisen median kuvat levisivät kulovalkean tavoin. Huippusuositun bändin faneista osa oli raivoissaan kuvista ja osa puolusti Malikin olevan uskollinen kihlatulleen ja vain pitävän jotakuta tuntemaansa kädestä.

Zayn out clubbing in Phuket 3/17/2015 #8-10 -N pic.twitter.com/ersdHRMB3M— 1D Updates (@WW1DUpdates) 18. maaliskuuta 2015

Jos kuvat ja twiitti eivät näy, voit katsoa twiitin myös täältä.

Päivä kuvien julkaisun jälkeen One Direction tiedotti Zaynin jättävän On The Road Again -kiertueen kesken. Bändi tiedotti Zaynin suuntaavan takaisin kotiinsa Englantiin stressin vuoksi, muun bändin jatkaessa kiertuetta. Zaynin uskottiin palaavan kiertueelle ensi lauantaina Etelä-Afrikassa pidettävään konserttiin.

– Olen 22-vuotias ja rakastan tyttöä nimeltään Perrie Edwards. Tässä maailmassa on paljon kateellisia mulkkuja ja olen pahoillani siitä, miltä se (kuva) näyttää, Zayn kommentoi mysteeriblondin kanssa napattua kuvaa Twitterissä.

I'm 22 years old... I love a girl named Perrie Edwards. And there's a lot of jealous fucks in this world I'm sorry for what it looks like x— zaynmalik1D (@zaynmalik) 18. maaliskuuta 2015

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Zayn Malik ja Perrie Edwards vuonna 2012.­

One Directionin fanit ympäri maailmaa ovat olleet järkyttyneitä Zaynin eroilmoituksesta.

– Elämäni One Directionin kanssa on ollut enemmän kuin olisin koskaan pystynyt kuvittelemaan. Mutta viiden vuoden jälkeen minusta tuntuu, että nyt on oikea hetki lähteä bändistä. Haluan pyytää anteeksi faneiltamme, jos olen pettänyt jonkun luottamuksen, mutta minun täytyy tehdä niin kuin sydämeni sanoo. Lähden koska haluan olla normaali 22-vuotias, joka voi nauttia ja jolla on jonkinlaista yksityisyyttä. Tiedän, että minulla on neljä tosiystävää Louis, Liam, Harry ja Niall. Tiedän että he tulevat jatkamaan maailman parhaana bändinä, Malik kommentoi eroaan bändin tiedotteessa.

One Direction (vas.) Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik, Louis Tomlinson ja Niall Horan.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?