Ensitreffit alttarilla -sulhaset löydettiin Tinderistä - Viihde - Ilta-Sanomat

Ensitreffit alttarilla -sulhaset löydettiin Tinderistä

Ensitreffit alttarilla -morsiamet Miia Ezen ja Viola Nygren ovat avioliitoissaan paljon velkaa Tinderille.

29.3.2015 10:38

Ensitreffit alttarilla -sarjassa avioliitot solmineet Miia Ezen ja Viola Nygren uskovat, että Tinderin kaltaiset mobiilideittipalvelut ovat tehneet treffailusta entistä pinnallisempaa.

Naisten puheissa nousee esiin mobiilideittipalvelu Tinder, jossa mahdollisia kumppaneita selataan pelkän kuvan perusteella.

– Tinder vääristää parin etsimistä, kun kaikki tapahtuu pelkän ulkonäön perusteella. Siitä on tullut luonnollista, vaikka siinä saattaa pyyhkäistä sivuun mahdollisen tulevan kumppaninsa, Viola sanoo.

– Mutta missä sitä enää ihmisiä tapaa, jos ei baareissakaan jaksa käydä? Jos olisin sinkku, niin Tinderissä varmaan olisin minäkin, Miia huomauttaa.

– Kyllä mullakin oli alkuun ajatus, että sieltä pitää tulla sellainen pitkä ja tumma mies, mitä mulla oli ollut aikaisemminkin, mutta tästä ohjelmasta olen oppinut, että tuollaiset asiat on aivan toissijaisia. Toivoisin, että ihmiset tajuaisivat sen, että jos on tosi lukkiutunut kuva siitä, millainen sen tulevan kumppanin pitäisi olla, niin saattaa menettää elämänsä tilaisuuden, Viola sanoo.

Tinderillä oli kuitenkin tärkeä rooli Miian ja Violan puolisoiksi valikoituneiden Ollin ja Esan löytymisessä ohjelmaan.

– Olli ja Esahan löydettiin Tinderistä. Se oli erään ohjelman tuotantotiimiläisen idea, että ohjelmalle tehdään oma Tinder-profiili, jossa lukee, että haluatko löytää tosirakkauden, tai jotain vastaavaa. Kun he sitten olivat tykänneet profiilista Tinderissä, niin heitä pyydettiin hakemaan ohjelmaan, Viola ja Miia kertovat.

Jutussa kuvituksena olevalla videolla Viola ja Miia kommentoivat IS:n heille esittämiä väittämiä parisuhteesta.

Lue koko Miian ja Violan haastattelu viikonlopun painetusta lehdestä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?