Tuulitunnelin Maisa Torppa ja Niko Saarinen: Hölmön maine ei pelota - Viihde - Ilta-Sanomat

Tuulitunnelin Maisa Torppa ja Niko Saarinen: Hölmön maine ei pelota

Subin uudessa viihteellisessä ajankohtaisohjelmassa vakiopanelisteina toimivat Maisa Torppa ja Niko Saarinen eivät pelkää hölmön mainetta.

24.3.2015 20:07

Subilla alkaa huhtikuun 7. päivä uusi viihteellinen ajankohtaisohjelma Tuulitunneli, jossa tosi-tv:stä tutut persoonat pureutuvat Aki Linnanahteen vetämässä paneelissa päivänpolttaviin aiheisiin tyyliin Uutisvuoto kohtaa Viidakon tähtöset.

– Minun roolini on hieman kuin tarkkailuluokan opettajalla tai isoveljellä, Linnanahde nauraa räiskyviin panelisteihinsa viitaten.

Aki Linnanahde (keskellä) ja Tuulitunnelin vakipanelistist Maisa Torppa ja Niko Saarinen ovat valmiita viihdyttämään.

Television peliohjelmista ja muun muassa Viidakon tähtösistä tuttu Maisa Torppa on toinen paneelin vakijäsenistä ja kisaa vaihtuvine joukkuetovereineen toista vakipanelistia, Big Brotherista tunnetuksi tullutta Niko Saarista, ja hänen joukkuettaan vastaan. Ohjelmassa on luvassa paitsi räväkkää keskustelua ajankohtaisista aiheista myös esimerkiksi sananselitysosioita.

– Innostuin heti, kun minua pyydettiin tähän mukaan. Tämä on ihan mua varten: rakastan kilpailua ja äänessä olemista, Torppa sanoo.

Omiksi vahvuuksikseen ajankohtaisaiheista kiinteistövälittäjänä ja mallina työskentelevä Torppa listaa politiikkaan ja historiaan liittyvät asiat, urheilu puolestaan lukeutuu heikkouksiin. Räväkkää naista ei pelota edes naurunalaiseksi joutuminen, vaan hän odottaa innolla ensi viikolla alkavia ohjelman kuvauksia.

– Itseironiaa ja huumoria löytyy, joten se, että ohjelman nimi on Tuulitunneli, on vain piste i:n päälle.

Samoilla linjoilla on Niko Saarinenkin.

– En edes tiennyt, mitä tuulitunneli tarkoittaa, Saarinen nauraa.

Niko Saarinen ja Maisa Torppa pistävät itsensä täysillä peliin uudessa Tuulitunnelissa.

– Ilman itseironiaa ei voi olla julkisuudessa. Toisekseen tv:ssä ihmiset näkevät tv-persoona Nikon, eivät koti-Nikoa, joten mikään palaute ei pelota tai jännitä. Ja sitä paitsi, niin kauan kuin palautetta tulee, tekee jotain oikein, herättää ainakin keskustelua!

Juonto- ja korumyyjän töitä tekevä Saarinen on nähty Torpan tavoin myös Viidakon tähtösissä. Saarinen myöntää luulleensa pitkään, että Tuulitunnelissa kyseessä on piilokamera ja että heitä vain jallitetaan: miten hänestä muka voisi olla muun muassa politiikkaa käsittelevään ajankohtaisohjelmaan. Kun totuus lopulta valkeni hänelle, hän innostui saman tien.

– Huomasin, että minusta todella on puhumaan vaikkapa politiikasta, ihan mahtavaa! Puhuminen onkin minun vahvuuteni, sillä selviää tilanteesta kuin tilanteesta. Lisäksi uskon, että olen sellainen hiljainen yllättäjä: olen oikeasti aika fiksu.

Torpan ja Saarisen joukkueissa kisaavat vuorotellen malli ja dj Suvi Pitkänen (Viidakon tähtöset, Aurinkorannan tähtöset), tulkki ja malli Sahra Ali (Suomen huippumalli haussa, Martina ja hengenpelastajat), peliohjelmien juontajakonkari ja bloggari Johanna Pulkkinen (Big Brother, Viidakon tähtöset, Aurinkorannan tähtöset), fitness-urheilija Elina Tervo (Martina ja hengenpelastajat, Miss Helsinki 2011) ja juontaja, malli ja bloggaaja Marianne Kallio (Big Brother, Viidakon tähtöset)

Aki Linnanahde (keskellä) kaitsee villiä panelistijoukkoa, johon kuuluu vakipanelistien Maisa Torpan ja Niko Saarisen lisäksi vaihtuvat panelistit vasemmalta lukien Marianne Kallio, Elina Tervo, Johanna Pulkkinen ja Sahra Ali. Viides vaihtuva panelisti on Suvi Pitkänen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?