Viihde

Temptation Islandin sinkku-Anni seksikkäänä kuvissa: ”Nautin flirttailusta”

Julkaistu:

Temptation Islandin seksikäs sinkku Anni Ikonen osaa silmäpelin. Hänen suuriin haaveensa on hyvin perinteinen: saada lapsia.
Kun Anni Ikonen astui Temptation Islandissa varattujen naisten eteen, hän sai heti kolme naista varpailleen ja miettimään, blokkaavatko he hänet kahdenkeskisiltä treffeiltä miestensä kanssa. Lopulta yksi pujotti hänen käteensä nauhan, joka esti yhteistreffit.

– Mietin, miksi näin kävi. Varmaan se johtui siitä, että kannan itseäni pää pystyssä ja hymy on aina huulilla. Ehkä itsevarmuus sai naiset pelästymään, hän miettii.

24-vuotias tradenomian opiskelija ja hotellivirkailija lähti alun perin saarelle pitämään hauskaa.

– Se lähtökohta, että tulin saarelle iskemään varattuja miehiä jäi taka-alalle, kun heihin tutustui hyvin. Syntyi syviä ystävyyssuhteita ja kemia pelasi.

– Monet avautuivat omista ongelmistaan ja joutui kuuntelemaan rankkojankin tarinoita. Omista tunteista alkoi tulla vaikeampia, mitä pidemmälle eteni.

Anni löysi yhteisen sävelen yhden herrasmiehen kanssa.


– Lähdin sinne elämääni onnellisena, mutta tajusin palatessani, että vasta sitten olisin onnellinen, kun vieressä olisi toinen. Suurilta osin tuo saarella ollut mies olisi voinut olla minulle oikea, mutta eihän siellä arkea eletty eikä tiedä, miten se Suomessa olisi onnistunut.

Tv-ohjelman takia Anni on saanut miehiltä paljon yhteydenottoja.

– Facebookin inbox käy kuumana. Vastailen, jos viesteihin on panostettu, mutta ei minua somen kautta isketä, se on varma!

Sarjan kuvausten jälkeen hän ei ole käynyt kertaakaan treffeillä.

– Missä ovat ne miehet, jotka vievät treffeille, hän ihmettelee.


Entinen Hymy-tyttö ja vuoden 2012 Miss Bikini -kisojen nelonen on naisellinen pakkaus, joka omistaa yli 200 paria kenkiä. Hänellä on takanaan kaksi pidempää seurustelusuhdetta, joista ensimmäinen kesti 6 vuotta ja toinen 1,5 vuotta.

– Olen sinkku ja odotan kesää. Unelmamieheni on itsevarma, ylpeä itsestään, fiksu, herrasmies ja pilke silmäkulmassa. Ulkonäkövaatimuksia ei ole.


– Suurin unelmani on tulla äidiksi. Leikin nukeilla vielä 12-vuotiaana ja minulla on neljä kummilasta. Haluan ihan rauhassa löytää miehen, jonka kanssa perustan perheen ja selviämme loppuun saakka.


Sitä ennen hän nauttii flirttailusta.

– Saalistaminen on juttuni. Jos näen yökerhossa jonkun mielenkiintoisen, keksin miten hurmaan hänet katseellani, hän kertoo.