Uniikin fitness-tähtipuoliso: ”Tämän takia en halua tehdä miehelleni treeniohjelmaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Uniikin fitness-tähtipuoliso: ”Tämän takia en halua tehdä miehelleni treeniohjelmaa”

Rap-artisti Uniikin puoliso Eevi Teittinen esiintyy keväällä nähtävässä Fitnesspäiväkirjat-ohjelmassa.

Eevi Teittinen­

18.3.2015 17:08

Rap-artisti Uniikin (oikealta nimeltään Dan Tolppanen) avopuoliso, personal trainer ja bloggaaja Eevi Teittinen nähdään keväällä Ava-kanavan uutuusohjelmassa Fitnesspäiväkirjat. Tosi-tv-ohjelmassa esiintyy Teittisen lisäksi neljä muuta fitnessnaista Nanna Koivisto, Venla Savikuja ja Mari Valosaari, jotka kuvaavat ohjelmassa arkeaan.

– Ohjelmassa nähdään jonkin verran parisuhdettani, koska se on luonnollinen osa elämää ja elämme samoja asioita. Meille molemmille liikkuminen on tärkeää, Teittinen kertoo.

Uniikki, kuten useimmat Rähinä Recordsin räppärit, on artistin uran lisäksi tunnettu kovasta kunnostaan.

– Minä tietenkin treenaan Dania kovempaa, Teittinen nauraa.

Vaikka Teittinen on liikunnan ammattilainen, ei hän ole tahtonut tehdä puolisolleen treeniohjelmaa.

– Keskustelimme tästä, että teenkö hänelle dieetit sun muut viimeksi, kun lomailimme kuukauden Meksikossa ja Los Angelesissa. Totesin hänelle keskustelun jälkeen, etten halua tehdä sitä, että vältetään mieluummin kaikki yhteentörmäykset. Ja tehdään jatkossakin kuten aikaisemminkin. En halua sotkea suhdettamme treenaamiseen, Teittinen kertoo nauraen.

Urheilullinen pariskunta viettää paljon aikaa kuntosalilla. Kummallakin on oma treeniohjelmansa, jota he noudattavat toistensa tekemisiin puuttumatta.

– Näemme treenin välissä ja jeesaamme toisiamme, jos tarvitsemme apua. Teemme TFW Helsingillä yhdessä paritreenejä ja se on kyllä tosi hauskaa.

Eevi Teittinen ja puolisonsa Uniikki (Dan Tolppanen) lokakuussa World Vision –järjestön illallisella lokakuussa.­

Kaksi vuotta personal trainerina työskennellyt Teittinen ei ole ehtinyt viime aikoina kovinkaan paljon miehensä keikoille mukaan, sillä hän alkoi syksyllä työskennellä yrittäjänä. Kiireisenä naisen pitää myös hänen fitness-henkinen bloginsa, joka esittelee liikunnan lisäksi terveellistä elämää ravinto-ohjeineen.

– Asiakkainani on hyvin paljon nuoria mimmejä, ja paljon tulee sellaista, että nyt halutaan kasvattaa lihasta. Aikaisemmin ihannoitiin enemmän laihuutta ja pientä naista, onneksi se on muuttunut. Nykyään halutaan lihasta enemmän johonkin tiettyyn paikkaan. Silloin keskitytään treeneissä asiakkaan toivomaan lihasryhmään, vaikka pakaroihin, mutta se ei tarkoita ettei treeniä silti tehtäisi kokonaisvaltaisesti koko kropalle, Teittinen sanoo topakasti.

Fitnesspäiväkirjat-sarjassa nähdään (vas.) Eevi Teittinen, Venla Savikuja, Nanna Koivisto ja Mari Valosaari.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?