Miss Suomi -kilpailun lyhyin finalisti: ”Miss Universum -kilpailunkin voittaja oli 170 senttinen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Miss Suomi -kilpailun lyhyin finalisti: ”Miss Universum -kilpailunkin voittaja oli 170 senttinen”

Turkulainen Miss Suomi -kilpailija Inka Hyvärinen sai taistelutahtoa ja sisua entisiltä kiusaajiltaan.

Inka Hyvärinen­

17.3.2015 16:43

Inka Hyvärinen, 24, lähtee missitaistoon porukan lyhyimpänä 166 sentin pituudellaan. Se ei lannista sisukasta oikeustieteen opiskelijaa. Selviytyminen kovista paikoista on Hyväriselle entuudestaan tuttua.

– Olin nuorena koulukiusattu. Olen saanut heiltä (kiusaajilta) kovaa taistelutahtoa. Kiusatuksi joutuminen on vahvistanut minua, Hyvärinen kertoo Ilta-Sanomille.

Missikaunottaren oikeustieteen opinnot ovat loppusuoralla. Hän haluaa näyttää hyvää mallia nuorille, että vaikeuksista voi selvitä ja pahoja asioita ei pidä laittaa kiertoon.

– Teen graduani tällä hetkellä. Minua kiinnostaisi työskennellä tulevaisuudessa myös tuomioistuimessa. Haluan myös ehkäistä nuorten syrjäytymistä ja huonoista kokemuksistani huolimatta, haluan itse toimia toisin. Kiusatuksi joutuminen on kasvattanut minua ihmisenä. Haluan näyttää esimerkkiä, että elämä kantaa. Vaikeuksista voi selvitä voittajana, Hyvärinen selvittää.

Turkulainen missikilpailija ei koe pituutensa olevan haitaksi.

– Miss Universum 2012 voittaja yhdysvaltalainen Olivia Culpo oli 170 senttinen, voitontahtoinen Hyvärinen heittää

Inka Hyvärinen­

Miss Suomi 2015 –finalistit julkistettiin hotelli Långvikissa. Finalistit ovat (vasemmalta): 1. Rosa-Maria Ryyti 2. Anna Korhonen 3. Saara Ahlberg 4. Inka Hyvärinen 5. Monica Landen 6. Iina Immonen 7. Rita Jokinen 8. Carita Pesonen 9. Carola Miller 10. Heidi Yli-Pietilä­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?