Miley Cyrusin suhde kriisissä? Patrick Schwarzenegger imaisi drinkin brunettekaunottaren paljaalta vatsalta

Julkaistu:

suhdekriisi
Mileyn ja Patrickin suhteen huhutaan olevan kriisissä Patrickin villin lomareissun vuoksi.
Poptähti Miley Cyrusin, 22, ja näyttelijä-malli Patrick Schwarzeneggerin, 21, suhteen huhutaan olevan kriisissä Patrickin töppäilyn vuoksi.

Patrick on legendaarisen kehonrakentaja-näyttelijä Arnold Schwarzeneggerin ja Maria Shriverin poika. Parin suhdetta on varjostanut etenkin Kennedy-sukuun kuuluvan Shriverin nuiva suhtautuminen poikansa tyttöystävään. Muutamia päiviä sitten amerikkalaismedia katsoi sotakirveen haudatuksi, sillä nuoripari nautti illallista yhdessä Shriverin kanssa.

Patrickin huhutaan nyt kuitenkin pettäneen Mileytä Meksikossa lomareissullaan mysteerisen bruneten kanssa. Patrickin ja tuntemattomana pysyvän brunettekaunottaren nähtiin pitelevän toisiaan kädestä, halailevan sekä Patrick piti kättään naisen harteilla heidän kävellessään. Lomallaan ranttaliksi vetäneen Patrickin nähtiin jopa vetäneen yökerhossa ”vartalo-shotin” naisen paljaalta vatsalta, silminnäkijöiden mukaan Patrick nuoli vatsan juomasta puhtaaksi.

Viime syksystä saakka seurustelleella Mileylla ja Patrickin suhde on viime aikoina kukoistanut ja parin on huhuttu puhuvan jopa avioliitosta. Pariskunta ei ole ottanut itse kantaa väitteisiin suhdekriisistä. Lomallaan lungisti ottava Patrick julkaisi Instagramissa itsestään kuvan, jossa hörppii kookosjuomaa rantatuolissa loikoillen.

Kuva on otettu ennen paparazzien nappaamia kuvia Patrickista brunettekaunottaren seurassa, voit katsoa kuvat täältä.Mileyn fanit ovat hermostuneet Patrickin käytöksestä ja käyvätkin kiivasta keskustelua kuvan alla. Osa uskoo Patrickin pysyneen uskollisena rakkaalleen, toiset tuomitsevat Patrickin hengailun tuntemattoman naisen kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt