Nanna Koivisto Me Naisissa: Kesähäät! - Viihde - Ilta-Sanomat

Nanna Koivisto ja Jere Karalahti Me Naisissa: Kesähäät!

Liikunnanohjaaja Nanna Koivisto kertoo Me Naiset -lehdessä olevansa kesämorsian.

Jääkiekkoilija Jere Karalahdesta on tulossa toisen kerran aviomies. Me Naisten mukaan mies vie kihlattunsa Nanna Koiviston vihille ensi kesänä.­

12.3.2015 9:15

Kihlapari Nanna Koivisto ja jääkiekkoilija Jere Karalahti menevät ensi kesänä naimisiin. Kosinta tapahtui perinteisellä kaavalla viime uutena vuotena Etelä-Ruotsissa.

– Jere oli pyytänyt etukäteen isältäni lupaa, mutta kosinta tuli minulle täysin yllätyksenä. Olemme nyt kihloissa ja menemme ensi kesänä naimisiin, Nanna Koivisto kertoo Me Naisille.

Kihlapari Jere Karalahti ja liikunnanohjaaja Nanna Koivisto treenaavat innokaasti myös yhdessä.­

Nanna Koivisto, 25, ja Jere Karalahti, 39, asuvat Etelä-Ruotsissa Jönköpingissä. Avoliitossa asuva kihlapari viihtyy Karalahden valoisassa asunnossa, mutta asunnon sisustuksen uuteen uskoon tehnyt Nanna ei ole ryhtymässä pelkästään kodin hengettäreksi.

– En ole perinteinen lätkävaimo siinä mielessä, että tekisin miehelle kaiken valmiiksi ja unohtaisin omat unelmani. Haluan toteuttaa omia juttujani, myös personal trainerina työskentelevä Koivisto kertoo.

Rakastunut Nanna Koivisto uskoo ja luottaa tulevaisuuteen, koska hänen tuleva aviomiehensä on onnistunut jättämään paheet taakseen.

– Alkoholin käytön lopettaminen oli Jerelle tosi iso juttu. Elämänmuutos vaati häneltä suuren työn, onnea ja tyytyväisyyttä hehkuva Nanna kertoo.

Jääkiekkoilija Jere Karalahti on ollut aikaisemmin naimisissa Susanna Karalahden kanssa. Ex-avioparilla on yhteinen Ronja-tytär.

Lähde: Me Naiset

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?