Seksikäs Kim Basinger valloittaa edelleen – Uskoisitko 61-vuotiaaksi? - Viihde - Ilta-Sanomat

Seksikäs Kim Basinger valloittaa edelleen – Uskoisitko 61-vuotiaaksi?

Näyttelijä Kim Basinger on säilynyt viehättävänä ja vetovoimaisena naisena.

Näyttelijä Kim Basinger muistetaan 90-luvun supertähtenä.­

11.3.2015 17:49

Kim Basinger muistetaan palkittuna näyttelijänä ja seksikkään sensuellina kaunottarena. Mallitaustastaan huolimatta Basinger muistetaan kurvikkaana näyttelijänä. Naisen tavamerkki oli myös pitkät vaaleat hiukset. Basinger näyttää 61-vuotiaana edelleen tyylikkäältä ja kauniilta naiselta.

Kim Basinger näytteli Elisabethia elokuvassa 9 1/2 viikkoa vuonna 1986.­

Vaalea kaunotar nousi tähtiin vuonna 1986 eroottisessa elokuvassa 9 ½ viikkoa, jossa hänen vastanäyttelijänään toimi Mickey Rourke. Karismaattinen näyttelijäpari vetosi yleisöön ja elokuvasta tuli todellinen hitti.

Kim Basinger New Yorkissa joulukuussa 2013­

Vaalean Hollywood-tähden keskeisimpiin rooleihin kuuluu myös 1989 Batman-elokuvan Vicki Vale. Basinger näytteli elokuvassa Bruce Waynen naisystävää ja reportteria.

Kim Basinger osallistui helmikuussa 2014 Ralph Laurenin muotinäytökseen New Yorkissa.­

Suosikkinäyttelijän elokuvaura huipentui vuonna 1998, kun Kim Basinger palkittiin parhaan naissivuosan Golden Globe- ja Oscar-palkinnoilla Lynn Brackenin roolistaan elokuvassa L.A. Confidential.

Hyvässä kunnossa säilynyt Kim Basinger lomailemassa Havaijilla joulukuussa 2014.­

Kim Basinger toimi ennen näyttelijäuraansa mallina. Hän voitti 18-vuotiaana kauneuskilpailun ja lähti New Yorkiin malliksi. Basinger halusi kuitenkin esiintymään, ja opiskeli kaupungissa näyttelemistä ja äänenkäyttöä. Vahva tahto näyttelemiseen vei naisen New Yorkista Los Angelesiin, jonne Basinger muutti ryhtyäkseen näyttelijäksi.

Kim Basinger ikuistettiin Havaijilla miesystävänsä kanssa joulukuussa 2014.­

Basinger on ollut kahdesti naimisissa. Ensimmäinen aviomies oli meikkitaiteilija Ron Snyder-Britton, joka kanssa Basinger oli naimisissa vuosina 1980-1988. Basingerin toinen aviomies oli näyttelijä Alec Baldwin. Pari oli naimisissa vuosina 1993-2002. Heillä on 19 vuotias tytär Ireland Baldwin, joka kulkee äitinsä jalanjälkiä tekemällä uraa mallina.

Kim Basinger Kaliforniassa 2009­

Kim Basinger ikuistettiin viime vuoden lopulla lomailemassa Havaijilla miesystävänsä kanssa.

Kim Basinger nappasi Oscar-pystin parhaan naissivuosan roolistaan elokuvassa L.A. Confidential vuonna 1998.­

Elinvoimaisessa ja hoikassa kunnossa säilynyt Basinger tunnetaan myös kasvissyöjänä ja eläinten oikeuksien puolustajana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?