Viihde

Uusi kohahduttava realitysarja: Suomen täydelliset venäläisnaiset -ohjelman kuvaukset alkoivat tänään

Julkaistu:

realitysarja
Liv-kanavalla alkaa ensi syksynä realitysarja Helsingissä asuvista rikkaista venäläisnaisista.
Liv-kanavalle on alettu tänään sunnuntaina kuvaamaan uutta realitysarjaa Suomen täydelliset venäläisnaiset. Sarjassa seurataan millaista arkea varakkaat ja kauniit venäläisnaiset elävät Helsingissä, sarjan ensijaksot nähdään tulevana syksynä.

Sarjassa seurataan vahvojhen ja menestyneiden 25–40-vuotiaiden venäläisnaisten arkea kotikaupungissaan Helsingissä – juuri sellaisenaan kuin se on. Sarjan naiset nauttivat luksuselämästä, eivätkä häpeä näyttää sitä. Käsivarressa on kallein merkkilaukku ja ravintolassa tilataan vaan parasta.

– Sellaista tilannetta ei tulekaan, että naisen olisi pakko pukeutua tuulipukuun, huikkasi eräs sarjan naisista kuvausryhmälle.

Liv-kanavalta uskotaan uutuussarjan rikkovan ennakkoluuloja ja stereotypioita, kohahduttavan ja aiheuttavan keskustelua. Työ, perhe, koulutus ja lasten hyvinvointi ovat sarjan venäläisnaisille elämän kulmakiviä, ja uutuussarja viekin katsojan venäläiseen perhearkeen, bisneskulttuuriin – sekä tapaan juhlia ja nauttia elämästä suomalaisille epätyypillisellä tavalla, lupaa Liv-kanava.

– Olemme saaneet sarjaan aivan mahtavat naiset, jotka varmasti herättävät tunteita laidasta laitaan ja jakavat mielipiteitä. Parhaillaan Livin Temptation Island Suomi -sarja aiheuttaa villiä keskustelua, ja uskomme että Suomen täydelliset venäläisnaiset -sarja nousee syksyn tv-ohjelmistosta ehdottomasti yhdeksi puhutuimmista", kertoo Livin kanavapäällikkö Jenni Nummela.

Sarjan kuvaukset alkoivat Helsingissä tänään sunnuntaina.

– Jos mies ei tarjoudu maksamaan laskua treffeillä, niin mähän kävelen suoraan pöydästä pois", eräs sarjan naisista kertoi naurahtaen helsinkiläisravintolan pöydässä.

– Venäläinen mies kohtelee naista kuin prinsessaa tai kuningatarta. Suomalainen mies taas kohtelee naista kuin yhtiökumppania", sanoi yksi sarjan päähenkilöistä.

Venäläiset ovat suurin ulkomaalaisryhmä Suomessa, ja tämänkin sarjan naiset ovat asuneet maassa pitkään ja puhuvat suomea. Ohjelmaa kuvataan ympäri Suomen ja muun muassa Pietarissa kevään ja kesän ajan. Sarjaan osallistuvat naiset esitellään loppukeväästä.

Sarjan Nelonen Medialle tuottaa Banijay Finland.