PKN-laulaja Kari Aalto kertoo nolosta kokemuksesta Ray:n lehdessä – sai ravintolaan porttikiellon

Julkaistu:

euroviisuedustaja
Punk-Karina tunnettu Aalto innostui moottoripyöristä ja jenkkiautoista Onnen päivät -tv-sarjan myötä.
Pertti Kurikan Nimipäivät -bändin laulaja Kari Aalto katsoi lapsena isoveljiensä kanssa televisiosta Onnen päivät -sarjaa, joka muutti miehen elämän.

– Sunday monday happy days sai mut ymmärtämään, että täytyy kuunnella hyvää musiikkia ja täytyy tykätä naisista ja ajaa autolla ja moottoripyörällä ja syödä roskaruokaa, Aalto kertoo RAY:n asiakaslehti Raymondin tuoreimmassa numerossa.

Aalto kertoo myös haastattelussa, että vaikka onkin punk-bändin solisti, kuuntelee hän mieluummin muun tyylistä musiikkia.

– Mun lempimusiikki ei ole punk, vaikka mä laulan sitä. Psychobilly tippuu, rockabilly tippuu, doowop tippuu, kalifornialainen surfmusiikki tippuu, balladimusiikki tippuu, Aalto listaa.

Meininki on kuitenkin ainakin silloin tällöin todellista punkkarin elämää.

– Kerran me juotiin Itäkeskuksen metroasemalla mun kavereiden tekemää kiljua. Sitten lähdettiin Roskapankkiin. Mulla oli kova pissahätä, ja pääsin Roskapankissa heti vessaan, mutta kun mä tulin vessasta, mä oksensin pöytään. Sain sinne vähäksi aikaa porttikiellon, mutta onneksi sain sovittua sen homman, Aalto naureskelee haastattelussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt