Brucen ja Demin tyttäret eivät turhia ujostele – Tallulahin, 21, alusvaatekuva ei jätä paljoa mielikuvituksen varaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Brucen ja Demin tyttäret eivät turhia ujostele – Tallulahin, 21, alusvaatekuva ei jätä paljoa mielikuvituksen varaan

Bruce Willisin ja Demi Mooren kolme tytärtä, Rumer, Scout ja Tallulah ovat viihtyneet julkisuudessa lähinnä erikoisten asukokonaisuuksiensa ja paljastavien kuviensa takia.

7.3.2015 11:35

Viime vuonna hämmästeltiin Bruce Willisin ja Demi Mooren vanhimman tyttären Rumerin juhlatyyliä, joka paljasti nuoren näyttelijän vaaleanpunaiset stringit.

Viime kesänä Rumer Willisin rohkea tyyli loksautti leuat Elle-lehden juhlissa.­

Isosiskonsa esimerkin viitoittamana myös Willisin ja Mooren kaksi nuorempaa tytärtä ovat ansioituneet vilauttelussa.

Helmikuussa 23-vuotias Scout saapui taidenäyttelyyn nudensävyisessä läpikuultavassa mekossa, joka paljasti paitsi naisen rinnat, myös hänen ajelemattomat kainalonsa.

Nyt siskoksista nuorin, 21-vuotias Tallulah julkaisi Instagramissa anteliaan selfien, jossa hän poseeraa pelkissä läpikuultavissa valkoisissa alusvaatteissa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun Willisin ja Mooren nuorin tytär kohauttaa kuvillaan. Joulukuussa hän julkaisi Intagramissaan kuvan, jossa hän poseeraa ilman paitaa, pelkkä turkis rintojensa suojana. Tallulah räväytti myös ajelemalla kokonaan hiuksensa. Katso Bruce Willisin ja Demi Mooren nuorimman tyttären räväkimmät tyylit jutun videolta.

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?