American Pie -tähti sivuun Netflixin hittisarjasta - törkeä Ukraina-twiitti oli viimeinen pisara? - Viihde - Ilta-Sanomat

American Pie -tähti sivuun Netflixin hittisarjasta - törkeä Ukraina-twiitti oli viimeinen pisara?

American Pie -elokuvista tuttu näyttelijä Jason Biggs ei ole mukana Orange Is The New Blackin kolmannella tuotantokaudella.

6.3.2015 12:43

Entertainment Tonight -sivuston mukaan Jason Biggs ei halua uusia rooliaan Neflixin Orange Is The New Black -hittisarjassa, mutta huhujen mukaan Biggs ei olisi lähtenyt sarjasta omasta tahdostaan.

Heinäkuussa maailmalla kohistiin Ukrainan järkyttävästä lentoturmasta. Tuolloin Jason Biggs raivostutti ihmiset vitsailemalla Itä-Ukrainassa tapahtuneesta lentoturmasta Twitterissä.

Biggs julkaisi tuolloin Twitterissä viestin, jossa hän kauppasi Malaysia Airlinesin lennoilta kertyneitä lentopisteitään.

Entertainment Tonight -sivuston mukaan Biggsin twiitti tuomittiin loukkaavaksi, mutta näyttelijä kieltäytyi poistamasta viestiä Twitteristään.

Yhdysvaltalaissivustojen mukaan twiitti suututti Orange Is The New Black –sarjan tuottajat ja sen jälkeen heidän ja Biggsin välit ovat olleet todella huonot.

– Biggs poltti sarjasta lähtiessään monia siltoja. Johtoportaan mielestä hän oli kiittämätön ja kohtuuton vaatimuksissaan, Entertainment Tonightille kerrotaan ja paljastetaan Biggsin vaatineen myös tuntuvaa palkankorotusta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?