Whitneyn tytär edelleen koomassa - aviomies kertoo Dr. Philille totuuden tapahtumista - Viihde - Ilta-Sanomat

Whitneyn tytär edelleen koomassa - aviomies kertoo Dr. Philille totuuden tapahtumista

Bobbi Kristinan lähipiiri ei tahdo Nick Gordonia lähellekään sairaalavuodetta, mies on ilmoittanut kertovansa tapahtumien kulusta Dr. Philin keskusteluohjelmassa.

5.3.2015 9:40

Edesmenneen Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina, 22, taistelee edelleen hengestään sen jäljiltä kun hänet löydettiin tammikuussa tajuttomana kotoaan kylpyammeestaan.

Poliisi tutkii edelleen Bobbi Kristinan aviomiehen Nick Gordonin osallisuutta tapahtumien kulkuun, mies ei kuitenkaan ole halukas keskustelemaan poliisin kanssa, sen sijaan hän on ilmoittanut kertovansa tapahtumien kulusta Dr. Philin keskusteluohjelmassa.

TMZ:n mukaan Dr. Phil ja Gordon tapaavat parin päivän sisällä keskustellakseen ohjelman kulusta. Ohjelmassa tullaan käsittelemään Gordonin riitaisia välejä Bobbi Kristinan isän Bobby Brownin kanssa sekä traagisen turmapäivän tapahtumia. Aiemmin Bobbi Kristinan sukulaiset ovat ilmoittaneet Gordonille, ettei tämä ole enää tervetullut parin yhteiseen kotiin Atlantassa, lisäksi tältä on evätty pääsy Bobbi Kristinan sairaalavuoteen luo.

Poliisin epäilykset Gordonin suhteen heräsivät, kun Bobbi Kristinan kehossa havaittiin outoja ruhjeita. Perheen lähipiiristä kerrotaan sivustolle, että Bobbi Kristinan ja Nickin riidat äityivät toisinaan väkivaltaiseksi.

Gordonin ja Bobbi Kristinan suhde kuohutti alkaessaan reilu vuosi sitten. Erikoiseksi suhteen tekee se, että Gordon kasvoi samassa perheessä ja Bobbin kasvattiveljenä siitä lähtien, kun Whitney Houston otti hänet asumaan perheen luokse 12 vuotta sitten. Pari löysi toisensa Whitney Houstonin kuoleman jälkeen.

Phil McGraw eli Dr. Phil.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?