Pettämisreality Temptation Islandissa luvassa kiihkeitä hetkiä: ”Kyllä siellä seksiä taidettiin harrastaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Pettämisreality Temptation Islandissa luvassa kiihkeitä hetkiä: ”Kyllä siellä seksiä taidettiin harrastaa”

Jo ennakkoon runsaasti kohua herättäneessä Temptation Islandissa peuhattiin vällyjen välissä.

4.3.2015 14:03

Ohjelman juontaja Sami Kuronen myöntää, että Temptation Island -parien suhdedraaman vierestä seuraaminen oli toisinaan hyvinkin raskasta. Ohjelmaa kuvattiin marras-joulukuussa reilun kolmen viikon ajan Thaimaassa.

– Siinä ajassa ehti kiintyä ihmisiin, ja toki monessa kohtaa joutui toimimaan ihmisille jonkinlaisena keittiöpsykologina, kun ihmiset olivat ihan hajalla. Ensimmäisen tunteikkaan iltanuotiosession jälkeen oli ihan hakattu olo, Kuronen kuvailee.

Sami Kuronen.­

Jo ohjelman avausjaksossa nähdään surinaa sinkkujen ja varattujen välillä. Yksi sinkkunaisista muun muassa kuvailee omaavansa yhtä kovan moraalin kuin kulkukoira. Kurosen mukaan sinkut ottivat hanakasti reviirinsä kiihkeinä viettelijöinä.

– Kyllä siellä on sutinaa. Asuin itse samalla alueella sinkkunaisten ja varattujen miesten kanssa, ja näin myös sen, mitä tapahtui kun kamerat eivät olleet kuvaamassa.

Osan tapahtumista tallensi tosi-tv-ohjelmille tuttuun tyyliin kameraryhmän sijaan esimerkiksi majapaikoissa olleet kauko-ohjattavat kamerat.

Sitten se tärkein, nähdäänkö ohjelmassa seksiä?

– Kyllä siellä taidettiin seksiä harrastaa, olen melko varma siitä, juontaja naurahtaa.

Temptation Island tänään Livillä klo 21.

Paratiisisaarella pariskunnat kohtaavat monia viettelyksiä, kuten 12 hemaisevaa sinkkunaista.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?